hirdetés
2022. június. 30., csütörtök - Pál.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 134
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2022-05-23

A Moderna HIV vírus elleni vakcinája az első fázisú klinikai tesztek alapján működik, ezért most az Egyesült Államokon kívül is kipróbálja azt a cég, írja összefoglalójában a hvg.hu.

#2
PharmaOnline
2022-05-10

Jelenleg több Covid elleni orrspray tesztelése is zajlik, amelyek képesek aktiválni a nyálkahártya immunvédelmét, nyolc ilyen készítmény fejlesztése is zajlik, írta a hvg.hu.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2022-05-04

Az ausztrál Flinders Egyetem kutatói egy vizsgálat során úgy tűnik, megtalálták az okát annak, miért okozott igen ritka esetekben végzetes vérrögképződést az AstraZeneca és a Jonhson&Johnson (Janssen) COVID-19 elleni vakcinája.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-04-20

A Moderna bejelentette koronavírus-variánsok elleni oltásainak előzetes vizsgálati eredményeit, írja a Times. nyomán a Telex. A cég olyan vakcinát tervezett, ami jobb és hosszabb ideig tartó védelmet nyújt, mint az eredeti változat.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-04-06

A GVH március 28-án tette közzé honlapján a COVID-19 antitest gyorstesztek gyorsított ágazati vizsgálatát lezáró jelentéstervezetét. A CERHA HEMEPEL Dezső és Társai Ügyvédi Iroda szakértői bemutatják, mire lehet számítani egy-egy vizsgálat kapcsán.

#6
PharmaOnline
2022-03-28

A GVH befejezte gyorsított ágazati vizsgálatát a Covid-19 antitest gyorstesztek hazai piacán. Az ágazat szereplőinek nyolc napjuk van a vizsgálat nyilvános eredményeinek véleményezésére.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2022-03-16

A szerrel kezelt betegek megfigyelése nélkül a szer használata közben kialakuló, gyógyszerrezisztens mutáció közösségi terjedése is megkezdődhet ausztrál virológusok szerint, írja az Infostart.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-02-25

A GVH gyorsított ágazati vizsgálatot indított az antitest gyorstesztek hazai piacán, mert a versenyt torzító jelenségeket gyanít.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2022-02-03

Sertéseken már tesztelik azt a módszert, amellyel a kutatók elképzelései szerint szájon át bevehető kapszulával oldható meg akár az mRNS vakcináció is, írja a Qubit.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2022-01-28

Megkezdte a Moderna az mRNS-alapú, HIV elleni védőoltásának klinikai tesztjét, közölte a hvg.hu. A cég emlékeztető oltást is tesztelni fog.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az édeskömény Dél-Európában és a Földközi-tenger mellékén őshonos, az ókor óta emésztési panaszok enyhítésére használt gyógynövény, amit fűszerként és élelmiszernövényként is hasznosítanak.