hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2018-07-10

A Gyógyszerésztudományi Kar (GYTK) doktorrá avató ünnepségén 137 hallgató, 18 summa cum laude, 80 cum laude és 39 rite minősítésű gyógyszerész vehette át doktori diplomáját.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2018-06-06

A Magyar Gyógyszerésztudományért Alapítvány pályázati felhívást tesz közzé a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Budapesti Szervezete kezdeményezésére alapított Zalai Károly Emlékérem elnyerésére.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2017-06-09

A Magyar Gyógyszerésztudományért Alapítvány pályázati felhívást tett közzé az MGYT Budapesti Szervezete kezdeményezésére alapított Zalai Károly Emlékérem elnyerésére.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2016-09-21

Ipari és kutatóhelyi együttműködések a gyógyszerkutatásban, -fejlesztésben címmel rendeznek tudományos ülést szeptember 23-án az Egis Tudományos és Technológiai Központban.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2015-04-14

Gyógyszerészhallgatóknak írt ki pályázatot a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Budapesti Szervezete a Zalai Károly Emlékérem elnyerésére.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Azok az egzotikus növények, amelyeket Európában korábban egyáltalán nem alkalmaztak élelmiszerként, csak biztonságosságuk igazolása után kerülhetnek forgalomba étrend-kiegészítőként. Mégis előfordul, hogy ilyen növények (illegálisan) előfordulnak termékekben, ami elsősorban azért aggályos, mert elképzelhető, hogy használatuk egészségi kockázatokkal jár.