hirdetés
2022. október. 07., péntek - Amália.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2018-07-09

Az Egyesült Államok tavasszal Genfben megpróbálta megakadályozni, hogy a WHO elfogadjon egy olyan határozatot, amely a szoptatás fontosságát hangsúlyozta.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2017-07-19

Uruguayban a világon elsőként elkezdték a marihuána nem gyógyászati, "rekreációs célú" értékesítését a gyógyszertárakban.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2015-03-04

Öt és fél milliárd ember, vagyis az emberiség háromnegyede csak korlátozottan jut hozzá fájdalomcsillapítókhoz – írja éves jelentésében az ENSZ illetékes hivatala.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2014-05-09

Nem várt meglepetést okozhat némelyik tabletta. 

#5
PharmaOnline
2013-12-11

Ez a világ első országa, ahol törvény adta jog füvet szívni, és nem mellesleg az első olyan ország is, ahol államilag ellenőrzött kábítószerpiac jön létre. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az orröblítés, azaz az orrüreg napi kétszeri, fiziológiás sóoldattal történő átöblítése a koronavírus-fertőzés kimutatását követően jelentősen csökkentheti a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát.

A dohányzás és a tüdőrák vagy az érszűkület közötti kapcsolatról mindenki tud, rengeteget hallani róla, azonban egy kevésbé hangsúlyozott, ugyanakkor legalább ennyire fontos káros következménye, hogy jelentősen növeli a 2-es típusú cukorbetegségre való hajlamot.