hirdetés
2021. november. 27., szombat - Virgil.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 565
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2021-11-26

A savszekréció mértékétől és a panaszok jellegétől (éjjel vagy nappal fellépő tünetek) függően más-más gyógyszerre lehet szükségük. A megfelelő terápia megtalálása csak a beteg kikérdezése, a panaszainak a feltárása után lehetséges.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2021-11-18

Az AstraZeneca által fejlesztett hosszú hatástartamú antitest-kombinációs készítmény a megelőzési célú és a korai kezelést célzó 3-as fázisú vizsgálatokban is magas hatékonyságot mutat egyszeri izomba adott dózis mellett.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2021-11-08

A Richter Gedeon Nyrt. az elemzői várakozásokat meghaladó harmadik negyedévi árbevételről és nyereségről számolt be a Budapesti Értéktőzsde honlapján hétfőn megjelent jelentésében.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2021-11-03

A CDC tanácsadó testülete egyhangúlag döntött úgy, hogy javasolja az amerikai Pfizer gyógyszeripari és a német BioNTech biotechnológiai vállalatok által közösen kifejlesztett, koronavírus elleni vakcina beadását az 5 és 11 év közöttiek számára.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2021-10-21

November elején megkezdhetik az Egyesült Államokban az 5 és 11 év közötti gyermekek beoltását az amerikai Pfizer gyógyszeripari és a német BioNTech biotechnológiai vállalatok által közösen kifejlesztett koronavírus elleni vakcinával.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2021-10-01

A Lyme-kór laboratóriumi diagnózisa során a leggyakrabban használt módszerek a fertőzöttek 30-50 százalékát ismerik fel, és nagy a szórás a több mint százféle szerológiai (indirekt) teszt között, írja a Weborvos.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2021-09-14

"Kiemelt sürgősséggel" dolgozik az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ, hogy mihamarabb rendelkezésre álljon a koronavírus elleni oltás a fiatalabb gyermekek számára is.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2021-09-03

Ukrajna új fejlesztésű koronavírus elleni gyógyszereket kap az Egyesült Államok kormányától, közölte a kijevi egészségügyi minisztérium sajtószolgálata.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2021-08-24

Teljes jóváhagyást kapott az Egyesült Államok szövetségi élelmiszer- és gyógyszerfelügyeleti hatóságától (FDA) az amerikai Pfizer és a német BioNTech gyógyszeripari vállalatok közösen kifejlesztett koronavírus elleni vakcinája.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2021-08-16

Küszöbön áll az amerikai Pfizer és a német BioNTech közös koronavírus ellen kifejlesztett védőoltásának teljes körű jóváhagyása az Egyesült Államokban, írja az Index.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Lancet című világszerte elismert angol orvosi szaklap lehozta a Sinopharm vakcina 2, illetve 3 adagjával 3-18 évesek körében végzett Fázis 1+2 klinikai vizsgálatról szóló tanulmányt.