hirdetés
2020. szeptember. 21., hétfő - Máté, Mirella.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-07-22

Együttműködési megállapodást írt alá a belarusz Nativita gyószergyár és a magyar Pharma Gap Gyógyszer Nagykereskedelmi Kft., számolt be a BelTA hírügynökség nyomán a Magyar Narancs.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2018-09-13

Igazolódott a Boehringer Ingelheim szerének hosszú távú kardiovaszkuláris biztonságossága a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő felnőtteknél.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2016-06-10

Az e-cigaretta nem ártalmatlan termék, párája egyaránt kedvezőtlenül hat a használója és a párát passzívan belélegzők egészségére, fenntartja a nikotinfüggőséget és különösen fiatalok esetében, növelheti a rászokás kockázatát.

#4
Gyermekgyógyászati Továbbképző Szemle XV. évf. 4. szám
PharmaOnline
2013-05-17

Cikksorozatunk második részben elemezzük azt a speciális kommunikációs háromszöget, amely a gyermekgyógyászatra jellemző (szülői jelenlét).

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2011-08-31

Védőoltásokkal foglalkozó cikksorozatot indított a The Lancet, a világ egyik legnevesebb általános orvostudományi hetilapja. Az írások a folyóirat honlapján szabadon hozzáférhetők.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A költségvetési törvény megjelenését követően minden évben megvizsgáljuk azokat a tételeket, melyek a gyógyszerellátás számára jelentőséggel bírnak.