hirdetés
2021. március. 01., hétfő - Albin.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 88
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2021-03-01

Tavaly az AstraZeneca vált a Moderna második legnagyobb befektetőjévé, miután a svéd gyógyszercég megvásárolta az amerikai vállalat részvényeinek 7,7 százalékát, írja a 444.hu.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2021-02-23

A skót kormány tanulmánya szerint meredeken csökkenti a koronavírus-fertőzés okozta, kórházi kezelést igénylő megbetegedések számát a Pfizer és a BioNTech, illetve az AstraZeneca és az Oxfordi Egyetem vakcinája.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2021-02-19

Rendkívül hatékony a Pfizer-BioNTech és a Moderna vakcinája is a koronavírus nemrégiben Angliában azonosított új variánsával szemben, közli a New England Journal of Medicine.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2021-02-17

A Johnson & Johnson csoportba tartozó Janssen Pharmaceutica-Cilag NV gyógyszeripari vállalat benyújtotta az EMA-hoz a koronavírus ellen kifejlesztett oltóanyagának engedélyeztetési kérelmét.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2021-02-13

Bejelentette az AstraZeneca, hogy a világon elsőként az Oxfordi Egyetemmel közösen fejlesztett vakcinájukat gyermekeken fogják kipróbálni klinikai kísérletek keretében, írja a Liner.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2021-02-12

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) Humángyógyszer Bizottsága (CHMP) megkezdte a német CureVac gyógyszervállalat koronavírus elleni oltóanyagának folyamatos felülvizsgálatát.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2021-02-10

Benyújtotta a Covid-19-betegség elleni Szputnyik V vakcina bejegyzésére vonatkozó kérelmet az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA) az orosz oltóanyagok fejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI).

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2021-02-08

A Dél-afrikai Köztársaság átmenetileg elhalasztja oltási kampányát a brit-svéd AstraZeneca gyógyszergyár és az Oxfordi Egyetem által kifejlesztett vakcinával.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2021-02-08

Folytatódik a héten a regisztrált legidősebbek oltása, és megkezdődik a hatvan év alatti regisztrált krónikus betegek oltása, közölték az operatív törzs online sajtótájékoztatóján.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2021-02-07

Ellentmondásos hírek jelentek meg szombaton arról, hogy a brit AstraZeneca gyógyszergyár oltóanyaga kellően véd-e a dél-afrikai koronavírus-variánstól, közli az MTI nyomán az ATV honlapja.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény módosításával 2021. január 1-től az elsőfokú közigazgatási hatósági eljárások alapvetően illetékmentessé váltak. Ennek következtében – a törvény 1. számú mellékletében felsorolt néhány speciális esettől eltekintve – nem kell megfizetni a 3000 forintos eljárási illetéket az ügyintézés során.

Dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész, gyógynövénykutató írása nem a lehetséges "ötleteket" mutatja be, hanem a már elfogadott kezelési módszereket, ajánlásokat.