hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 325
2019-04-08

A gyógyszerészeti hatóság tájékoztatása szerint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) kötelező érvényű ajánlást tett a tájékoztató módosítására.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2019-04-08

Az OGYÉI szerint szülői figyelmetlenség miatt a speciális gyógyászati célra szánt tápszerként forgalmazott Eurovit D vitamin cseppek készítményből születésüktől kezdve a javasoltnál veszélyesen nagyobb adagot kaptak egyes csecsemők.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-03-25

A korábbi jó gyakorlatok megmaradnak, új többletfeladatok a gyógyszerazonosítási rendszer bevezetéséből, illetve a Brexitből adódnak. Interjú dr. Szentiványi Mátyással, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet főigazgatójával.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-03-12

Tizedik éve szervezhetik meg a magyarországi általános iskolák és óvodák az OGYÉI vízivást népszerűsítő HAPPY-hét programját.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2019-03-12

Januárban indult útjára az EU finanszírozású STARS (Strengthening Training of Academia in Regulatory Science) projekt 18 tagállami nemzeti gyógyszerhatóság, köztük az OGYÉI részvételével.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2019-03-11

A gyógyszert mintegy 10 ezer ember szedi, mondta el az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet főigazgatója, Szentiványi Mátyás.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2019-03-07

Március elsején megjelent az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) honlapján a hatóság idei első FoNo-val kapcsolatos közleménye, írja a HGYSZ.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2019-03-07

Néhány napon belül ismét beszerezhető lesz az a szívritmuszavarok megelőzésére szolgáló gyógyszer, amiből január közepén kifogytak a készletek, közölte az Index-szel gyártó.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2019-02-28

A hazai intézmények onkológiai osztályain nagy számban zajlanak klinikai gyógyszervizsgálatok, amelyek révén számos rákbeteg ellenőrzött és minőségbiztosított körülmények között jut hozzá ígéretes onkológiai kezelésekhez.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2019-02-21

Téves betegtájékoztató került a dobozba, a tétel forgalmazását az érintett cég leállította, nagykereskedelmi partnereit értesítette, a gyógyszer visszagyűjtését megkezdte.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A napokban futottam össze egy érdekes étrend-ötlettel, ami az egészséges élet mellett a világ megmentését is célul tűzte ki, ez a Planetary Health Diet (PHD).