hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2019-12-09

A gyógyszeripar a magyar gazdaság egyik sikerágazata – derült ki a Nézőpont Intézet és a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének (MAGYOSZ) közös felméréséből.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2019-05-16

Greskovits Dávid, a MAGYOSZ újraválasztott elnöke az ágazatról, a kihívásokról, és a befogadási rendszerről is beszélt az InfoRádiónak adott interjúban.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2018-12-14

Mielőtt a betegtájékoztató szövegét elfogadják, kinyomtatják, s a gyógyszer dobozába csomagolják, olvashatósági teszten is át kell mennie. Többek között erről is beszélt a PharmaOnline-nak dr. Harmos Miklós, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet Kísérőirat Értékelő és Lektoráló osztályának vezetője.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2017-12-11

Az internetes gyógyszer-kereskedelem már a spájzban van, igaz, most még csak az USA-ban. De mintha az egyedi dobozazonosítóval már az unió is a váltásra készülődne.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2016-10-14

Újra kell gondolni a finanszírozást, meg kell teremteni a kasszák közötti átjárhatóságot, valamint a diagnosztika finanszírozásának újraértelmezése is prioritás lehetne – hangzott el a többi közt a Medical Tribune által szervezett, Útban című konferencia délutánján.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2016-09-14

A technológiaértékelők többek között arra keresnek választ, rendelkezünk-e elegendő pénzzel egy-egy új gyógyszeres vagy egyéb egészségügyi technológia befogadására, s a nyereség vajon arányban áll-e a kiadással.

#7
PharmaOnline
2014-09-08

A gyógyszerészek és a kamara szerepe elsősorban nem a létszámunk, hanem a multiplikatív hatás miatt fontos a politikának – szűrik le a kamara honlapján Mráz Ágoston látogatásából.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2014-07-02

A gyógyszeripari támogatásokat nemcsak a gyógyszerhatóság, hanem az adóhivatal is vizsgálja, mégpedig egy teljesen eltérő nézőpont szerint – írja a VG.hu.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2014-02-03

Folyamatosan növekszik a gyógyszertári vállalkozások saját tőkéjének ágazati értéke és az egy vállalkozásra jutó saját tőke értéke is, állapította meg a kamara.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2013-09-30

Elsősorban maguktól várhatják a gyógyszerészek, hogy az orvosok – speciális tudásuk révén – partnerként tekintsenek rájuk a gyógyítás folyamatában.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Január elsejével lépett életbe a kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal, valamint az új pszichoaktív anyagokkal végezhető tevékenységekről és ezen anyagok jegyzékre vételéről és jegyzékeinek módosításáról szóló 66/2012. (IV. 2.) Korm. rendelet egyik módosítása.