hirdetés
2023. február. 07., kedd - Tódor, Rómeó.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2022-01-21

Szakértők szerint azonnal vissza kell fogni az antibiotikumok nem megfelelő, túlzott használatát és új antibiotikumokat kell kifejleszteni, írja a hvg.hu az MTI nyomán.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2021-10-20

A WHO programot indít, hogy a szegényebb országok tisztességes hozzáférést kapjanak a koronavírus elleni vakcinákhoz, tesztekhez és kezelésekhez – számolt be a Reuters nyomán a VG.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2016-06-27

A helyes antibiotikumhasználat egyik fontos pillére, hog az állattenyésztésben se vigyék túlzásba. Magyarország nem büszkélkedhet e téren, derül ki az atlatszo.hu cikkéből.

#4
PharmaOnline
2014-06-23

A testület fájlalja, hogy nem tudtak aktívan részt venni a törvényjavaslat előkészítésének szakmai vitáiban. 

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2013-06-17

Évente mintegy 25 ezer személy, egy kisvárosnyi ember hal meg multirezisztens kórokozó okozta fertőzésben az Európai Unióban. Mit tehet a gyógyszerész? 

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2012-02-22

Cambridge-i kutatók új fegyvert találtak a hasnyálmirigyrák ellen; a kísérleti szer első klinikai próbái ígéretes eredményeket mutatnak – közölte a BBC hírportálja.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.