hirdetés
2022. október. 07., péntek - Amália.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-06-23

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eltávolíttatja a Facebookról, a YouTube-ról és a Vimeoról a Max-Immun Kft. hirdetéseit, miután a cég továbbra sem szüntette be a C-peptid termékek jogsértő reklámozását.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2021-05-17

A Proinzulin C-peptid kozmetikumok hirdetései valótlanul tulajdonítottak gyógyhatást, koronavírus elleni hatásosságot is a termékeknek.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-07-28

A Max-Immun Kft. a Vargapeptide termék népszerűsítése során azt állította, hogy a proinzulin C-peptidet tartalmazó kozmetikai bőrápoló spray  pl. a koronavírus gyógyítására is alkalmas.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-05-22

A GVH eljárást indított a MAX-IMMUN Kft.-vel szemben, mert úgy véli, hogy a vállalkozás megalapozatlanul tulajdonít egészségre vonatkozó, illetve gyógyhatást a proinzulin C-peptidet tartalmazó termékeinek.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2015-06-01

A Max-Immun Rák- és Immunkutató Kft.-t bírságolták 5 millió forintra, az eset érdekssége, hogy a versenyhivatal a cég újszerű gyakorlatát, a közvetett reklámozást ítélte el.

#6
PharmaOnline
2014-04-25

Jogszerűtlen módon népszerűsítette a MAX-IMMUN Rák- és Immunkutató Kft. a gyógygomba kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítőit, ezért a Gazdasági Versenyhivatal 21 milliós bírság megfizetésére kötelezte a vállalkozást.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az orröblítés, azaz az orrüreg napi kétszeri, fiziológiás sóoldattal történő átöblítése a koronavírus-fertőzés kimutatását követően jelentősen csökkentheti a kórházi kezelés és a halálozás kockázatát.

A dohányzás és a tüdőrák vagy az érszűkület közötti kapcsolatról mindenki tud, rengeteget hallani róla, azonban egy kevésbé hangsúlyozott, ugyanakkor legalább ennyire fontos káros következménye, hogy jelentősen növeli a 2-es típusú cukorbetegségre való hajlamot.