hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2018-06-18

Néhány év, s rá sem ismerünk a világszerte működő egészségügyi rendszerekre, akárcsak a gyógyszerhatóságok feladataira. Interjú dr. Szolyák Tamással, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) főigazgató helyettesével.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2018-01-08

A gyógyszerkutatás Nobel-díjának tekintett Prix Galien Gálán évről évre felsorakoznak a világ legfontosabb farmakológiai innovációi és a kutatási eredményei.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2017-05-31

Amíg a gyógyszerforgalmi adatok alapján az OTC termékek egyértelműen nagy népszerűségnek örvendenek, addig a gyakorló orvosok és gyógyszerészek körében számos aggodalom megfogalmazódik a recept nélküli szerek előnyeivel szemben.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2017-05-25

A gyógyszeres terápiákkal kapcsolatos kockázatkezelésre és -csökkentésre fordított figyelem az elmúlt évtizedben jelentősen megnőtt.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2017-03-21

A gyógyszerész az utolsó láncszem, aki megfelelő szakmai felkészültséggel rendelkezik a gyógyszerekről, így elkerülhetetlen a jelenléte a készítmények átadásakor – írja a SonLine.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2016-06-06

Nemzetközi együttműködés született a gyógyszerészeti termékekhez való egyenlő hozzáférés érdekében.  

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2015-06-30

A gyógyszerhamisítás és az illegális gyógyszerkereskedelem jelenleg a szervezett bűnözés legjobban megtérülő vállalkozása. Nem véletlen, hogy az Interpol vezényli az ellene zajló akciókat.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2015-03-06

Egyetlen gyógyszeripari vállalatként a Johnson & Johnson a 11. helyen végzett a világviszonylatban leginkább elismerésre méltó cégek idei 50-es toplistáján.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2014-04-23

Az értékalapú egészségügy nem kevesebbet ígér, minthogy megreformálja az egészségügy finanszírozását, melyben a kiadások szorosabb kapcsolatban állnak a kezelés eredményességével.

#10
PharmaOnline
2014-01-16

Milyen kihívások előtt áll a gyógyszerészet? Felkészültünk a kutatás és -fejlesztés, a gyógyszergyártás és a gyógyszerellátás előtt álló változásokra? És mire számíthatnak a gyógyszerészi karra jelentkezők? Van esély a pályamódosításra? A PharmaOnline körképében a gyógyszerészi hivatás ismert és elismert szaktekintélyei mondják el véleményüket. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az összes vény nélkül kapható láz- és fájdalomcsökkentő, gyulladáscsökkentő nagyjából azonos módon hat, ezért ezeket ne vegyük be egyszerre.