hirdetés
2020. november. 26., csütörtök - Virág.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 90
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-11-25

Az Európai Unió szerdán új szerződés megkötéséről szóló megállapodást hagy jóvá a Moderna amerikai biotechnológiai vállalat koronavírus elleni vakcinájának beszerzésére és európai szállítására vonatkozóan.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-11-19

Engedélyt adott a spanyol gyógyszerügynökség (AEMPS) a belga Janssen Pharmaceutica gyógyszercégnek, hogy koronavírus-elleni védőoltása utolsó klinikai fázisát Spanyolországban végezze.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-11-16

A BioNTech gyógyszeripari vállalat vezetője szerint az új vakcinák már nyárra sokkal jobb járványhelyzetet teremthetnek, jövő télre pedig teljesen visszatérhet az élet a normális kerékvágásba.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2020-11-10

Kilencven százalékban hatásos lehet az amerikai Pfizer és a német Biontech gyógyszergyártó által kifejlesztett kísérleti oltóanyag az új típusú koronavírus ellen.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-11-09

Évi tízmilliárd dolláros üzlet lehet az új koronavírus elleni vakcina a fejlett országokban a The Guardian című brit napilap által idézett elemzők számításai szerint.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2020-11-05

Többségben vannak azok, akik beadatnák maguknak a koronavírus elleni oltást, derült ki a Pénzcentrum felméréséből. Ugyanakkor sokaknak nem mindegy, honnan szerezné be a kormány a vakcinát.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2020-10-26

A metasztatikus őrszemnyirokcsomó már nem indikálja a regionális nyirokcsomó-blokkdisszekciót. Irreszekábilis melanóma kezelésére Magyarországon ma már mind célzott kezelés, mind anti-PD-1 és anti-CTLA-4 terápia elérhető.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2020-10-14

Újabb amerikai gyógyszergyártó, az Eli Lilly függesztette fel kedden a koronavírus okozta Covid-19 kísérleti kezelésének klinikai tesztelését.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2020-10-13

Az amerikai gyógyszeripari cég felfüggesztette hétfőn a koronavírus elleni vakcinájának tesztelését, miután megmagyarázatlan egészségügyi probléma lépett fel az egyik tesztalanynál, írja az MTI nyomán a Mandiner.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-10-08

Az EB egy újabb, potenciálisan hatékony oltóanyaghoz való hozzáférhetőséget biztosító szerződést hagyott jóvá az amerikai Johnson & Johnson csoporthoz tartozó Janssen Pharmaceutical Companies egyik vállalatával, a Janssen Pharmaceutica nevű céggel.

hirdetés
hirdetés
hirdetés
Dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész, gyógynövénykutató írása nem a lehetséges "ötleteket" mutatja be, hanem a már elfogadott kezelési módszereket, ajánlásokat.