hirdetés
2020. július. 07., kedd - Appolónia.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2020-06-19

A gyulladásos izombetegségek ritka, heterogén kórképek, amelyeket számos extramuszkuláris érintettség jellemez, és amelyek kezelése nagy kihívást jelent a klinikusok számára.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-04-14

A Pfizer és a BioNTech közösen fejleszt potenciális COVID-19 oltóanyagot, és vizsgálják egy, már jóváhagyott JAK gátlóhatását COVID-19 fertőzés miatt kialakult tüdőgyulladásos betegek esetében.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2018-08-27

Az AbbVie nemzetközi, kutatás és fejlesztés alapú biológiai gyógyszergyártó vállalat ismertette a fázis III. SELECT-EARLY klinikai vizsgálat eredményeit.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2017-04-05

A molekuláris onkogenetika fejlődése és az általa inspirált gyógyszerfejlesztés pozitív eredményeket hozott a Philadelphia-kromoszóma-negatív myeloproliferativ betegségek kezelésében, ám a valódi áttörés még várat magára.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2016-03-16

Az FDA felfüggesztette a mielofibrózisban szenvedő betegek kezelésére kifejlesztett pacritinib klinikai vizsgálatát a médiában is széles körben ismertetett halálesetek miatt.

#6
PharmaOnline
2014-08-25

Azonosították azokat az immunsejteket, amelyek alopecia areatában tönkreteszik a hajhagymákat, egy gyógyszer azonban ismét megindította a hajnövekedést, írja az OTSZ Online.

#7
PharmaOnline
2014-03-17

A világszerte a leggyakoribb tumortípusok közé tartozó gyomor- és béldaganatok kezelésében egy olyan gyógyszercsoport is helyet kaphat, melyet jelenleg vérképzőszervi betegségek terápiájában használnak – írják melbourne-i kutatók.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Miniszterelnökség a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényjavaslattal együtt nyújtotta be az Országgyűlésnek “A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és az egészségügyi készenlétről” szóló törvényjavaslatot. A gyógyszerellátás szempontjából az alábbi fontos rendelkezések maradnak várhatóan továbbra is hatályban.