hirdetés
2020. február. 27., csütörtök - Edina.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2018-08-27

Az AbbVie nemzetközi, kutatás és fejlesztés alapú biológiai gyógyszergyártó vállalat ismertette a fázis III. SELECT-EARLY klinikai vizsgálat eredményeit.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2017-04-05

A molekuláris onkogenetika fejlődése és az általa inspirált gyógyszerfejlesztés pozitív eredményeket hozott a Philadelphia-kromoszóma-negatív myeloproliferativ betegségek kezelésében, ám a valódi áttörés még várat magára.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2016-03-16

Az FDA felfüggesztette a mielofibrózisban szenvedő betegek kezelésére kifejlesztett pacritinib klinikai vizsgálatát a médiában is széles körben ismertetett halálesetek miatt.

#4
PharmaOnline
2014-08-25

Azonosították azokat az immunsejteket, amelyek alopecia areatában tönkreteszik a hajhagymákat, egy gyógyszer azonban ismét megindította a hajnövekedést, írja az OTSZ Online.

#5
PharmaOnline
2014-03-17

A világszerte a leggyakoribb tumortípusok közé tartozó gyomor- és béldaganatok kezelésében egy olyan gyógyszercsoport is helyet kaphat, melyet jelenleg vérképzőszervi betegségek terápiájában használnak – írják melbourne-i kutatók.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Január elsejével lépett életbe a kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal, valamint az új pszichoaktív anyagokkal végezhető tevékenységekről és ezen anyagok jegyzékre vételéről és jegyzékeinek módosításáról szóló 66/2012. (IV. 2.) Korm. rendelet egyik módosítása.