hirdetés
2023. január. 30., hétfő - Martina, Gerda.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 7
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2017-04-06

A „rohammentes epilepszia” első hangzásra ellentmondás, hiszen a betegség rohamokkal jár. Mégis, epilepszia diagnózissal „címkézzük” azokat a betegeket is, akiknek tartósan nincs rohamuk, de lenne, ha nem kapnának antiepileptikumot.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2017-02-14

A terhesség alatti édesgyökér fogyasztás a megszületendő gyermekeknél mind a testi, mind a kognitív fejlődésben több éven keresztül fennálló zavarokat okozhat.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2016-06-22

A legújabb testvérpárvizsgálatok alapján a kisgyermekkori inhalációs anesztézia nem befolyásolja kedvezőtlenül a gyermekek intelligenciahányadosát.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2016-05-31

Miért nem veszik tekintetbe a daganatellenes szerek adagolása során, hogy a női és a férfi szervezet farmakokinetikai és farmakodinámiás paraméterei eltérőek?

#5
PharmaOnline
2015-04-20

A magzat valproát-expozíciója jelentősen rontja a gyermek szellemi fejlődését, ami iskolás korra az IQ, a verbális és nem verbális képességek, valamint a térbeli tájékozódási képességek terén is megnyilvánul.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2014-11-01

A világháborús jegyrendszer javított az akkor felnőtt generáció szellemi képességein Nagy-Britanniában - írja egy új kutatásra hivatkozva a The Telegraph című brit lap.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2013-05-23

Az  FDA arra figyelmeztetett, hogy veszélyes lehet a valproát-nátrium várandósoknál történő alkalmazása. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.