hirdetés
2023. január. 30., hétfő - Martina, Gerda.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 127
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2023-01-12

Az utóbbi hetekben egyre több hírt kapunk különböző országokból gyógyszerek hiányáról, és a tapasztalatok szerint ez egyre gyakoribb Magyarországon is. Dr. Hankó Zoltán tájékoztatója a kamara honlapján.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-12-27

A koronavírus-járvány alatt is helytállt, és ma is stabil a magyar gyógyszerellátási rendszer, ám a gyógyszer-nagykereskedőkre tetemes pluszterhet ró az üzemanyag- és az energiaárak jókora megemelkedése, írja a VG.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> Hungaropharma hírek
2022-12-14

Milyen kihívások elé állítják a gazdasági változások a gyógyszeripar szereplőit? Hogyan lehet erősíteni a gyógyszerészek gazdálkodói szemléletét? A HPH Kávészünet legújabb, 11. adásában többek között ezeket az égető kérdéseket járják körbe Dr. Feller Antal és a meghívott szakértők, s egyúttal arra is próbálnak válaszokat keresni, miképpen lehet alkalmazkodni az új gazdasági környezethez, milyen praktikus lépésekkel lehet talpon maradni a megváltozott gazdasági környezetben.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2022-12-14

Bár a nemzetközi sajtóban már aggódnak az esetleges antibiotikum-hiány miatt, Feller Antal, a Hungaropharma gyógyszer-nagykereskedelmi cég vezetője szerint Magyarországon egyelőre nem fenyeget ellátási válság, írja a Népszava.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> Hungaropharma hírek
2022-12-09

Ünnepélyes és igazán méltó módon zárult a 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány MentorProgramja a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében. A középiskolás diákok a 10 hónapos, ingyenes tehetséggondozó projekt végén beszámolót tartottak egy általuk választott témáról, melynek kidolgozásában választott mentoraiktól kapnak segítséget.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-11-29

A gyógyszeripar jelenleg abban a sorsdöntő pillanatban van, amikor az egészségügyi ellátás hagyományos modelljei – köztük gyógyszerek, terápiák – idejétmúlttá váltak – hangzott el a 3. Digital Health Summit konferencián.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-10-14

Majd nyolc év után a MOSZ, a GYNSZ és a HGYSZ újraalapította a Gyógyszerügyi Egyeztető Fórumot (GYEF). Lukácsné Fodor Enikővel, a MOSZ, Feller Antallal, a GYNSZ és Zlinszky Jánossal, a HGYSZ elnökével beszélgettünk.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> Hungaropharma hírek
2022-08-26

Idén ősszel hatodik alkalommal szervezi meg éves, nagyszabású szakmai rendezvényét a Hungaropharma. A szeptember 12. és 16. között zajló grandEXPO-ról Füzesi Judit, a Hungaropharma Kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese beszélt lapunknak.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> Hungaropharma hírek
2022-06-29

Válaszoltak a nagykereskedők arra a felvetésre, melyet a kamara elnöksége és az MGYK Területi Elnökök Értekezlete tett közzé egy nagykereskedői kezdeményezéssel kapcsolatban.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-05-31

A járvány alatt nem volt kiugró forgalomnövekedés, a pluszbevételt a folyamatos ellátás fenntartására fordították. A gyógyszer-nagykereskedőt emiatt meglepte, hogy a kormány szerint extraprofitot bezsebelő vállalatok közé került, közli az RTL honlapja.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.