hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2019-05-17

A hiszékenység vámszedői ma már nem edénykészletben, hanem egészségben utaznak.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2017-11-09

Érzékeny és kiszolgáltatott betegkör számára lenne fontos, hogy a gyógyászati-segédeszközök (gyse) forgalmazása nagyobb hangsúlyt kapjon a patikákban. Ezzel a fordulattal a gyógyszertárak egészségközpont-jellege is erősödhetne, véli Feller Antal.

#3
2013-03-27
09:00:00

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Ezúton hívjuk meg Önt (és munkatársait) konferenciánkra. 

A világhálós kapcsolatra épülő e-kereskedelem természetesen megjelent a tágabb értelemben vett egészséggel kapcsolatos termékek (gyógyszerek, étrendkiegészítők, vitaminok, élelmiszerek, orvostechnikai és wellness- eszközök, szemüvegek stb.) területén is. Az Egészségügy + Üzlet tematikus portál ezzel a rendezvénnyel arra vállalkozik, hogy az e-kereskedelemmel, a webáruházak létrehozásával és üzemeltetésével kapcsolatos általános tudnivalók (jogi háttér, tisztességes kereskedelmi gyakorlat, marketing stb.) mellett bemutatja az e területre vonatkozó speciális ismereteket is (pl. internetes gyógyszervásárlás).

Konferenciánk nem csak azoknak szól, akik már üzemeltetnek egészséggel kapcsolatos internetes áruházat, hanem azoknak is, akik most készülnek létrehozni egyet vagy csak saját cégük termékeit szeretnék online értékesíteni. Ugyanakkor várjuk a szolgáltatók (webshopok készítői, -bérbeadói, az online fizetést biztosító szoftverek készítői, bankkártya-forgalmazó, szállító cégek stb.) részvételét is. 

Bízunk benne, hogy Ön és munkatársai személyes jelenlétükkel megtisztelik rendezvényünket!

Tisztelettel: 

a szervezők
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Köztudott, hogy az alkohol kis mennyiségben izgalmi állapotot okoz, nagyobb mennyiségben álmosít, de miért éppen a sör az, amit a legtöbben a relaxálás italának tekintenek?