hirdetés
2021. március. 07., vasárnap - Tamás.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 53
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2021-02-10

A Hungaropharma vezérigazgatója szerint nem új keletű probléma a gyógyszerhiány, ezért is fontos a gyógyszer- és alapanyaghiány okozta kiszolgáltatottság felszámolása.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2021-01-12

Újabb Pfizer-BioNTech-vakcinaszállítmány érkezett a Dél-pesti Centrumkórházba kedd délelőtt, hangzott el az M1 aktuális csatornán. Megérkezett az első Moderna-vakcinaszállítmány is.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-10-06

A Gyógyszer-nagykereskedők Szövetsége közgyűlésén új tisztségviselőket választott a szövetség elnökségébe és felügyelő bizottságába, közli a kamara honlapja.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> Hungaropharma hírek
2020-03-13

Dr. Feller Antallal, a Hungaropharma vezérigazgatójával a konkrét feladatokról beszéltünk, valamint arról is, hogy min kell a világnak változtatni a jövőben, ha csökkenteni akarjuk egy esetleges pandemia és következményeinek kockázatát.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-03-11

Feller Antal, a vezető magyar gyógyszernagykereskedő vállalat, a Hungaropharma vezérigazgatója a G7-nek azt mondta, becslései szerint a gyógyszerellátási láncban összességében legalább hat hónapos tartalék van.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2020-02-13

Kezdeményeztük, hogy a gyógyszertárak – a többi egészségügyi szolgáltatóhoz hasonlóan – részesei lehessenek az egészségügyi védőmaszk-ellátásnak, olvasható a kamara honlapján.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-02-10

Még biztonságosabb lett a hazai gyógyszerellátás a vényköteles gyógyszerek egyedi azonosítóval való ellátásával, közölte az OGYÉI főigazgatója hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2020-02-03

Néhány nap alatt a havi forgalom négy-ötszörösére nőtt a kereslet Magyarországon a szájmaszkok és fertőtlenítőszerek iránt – mondta Feller Antal, a Hungaropharma vezérigazgatója a G7 Podcastban.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2019-12-09

A gyógyszeripar a magyar gazdaság egyik sikerágazata – derült ki a Nézőpont Intézet és a Magyarországi Gyógyszergyártók Országos Szövetségének (MAGYOSZ) közös felméréséből.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2019-07-01

Már elérhető a magyarországi gyógyszertárakban a K-vitamin-készítmény – mondta el a Magyar Nemzetnek Feller Antal, a Hungaropharma vezérigazgatója.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény módosításával 2021. január 1-től az elsőfokú közigazgatási hatósági eljárások alapvetően illetékmentessé váltak. Ennek következtében – a törvény 1. számú mellékletében felsorolt néhány speciális esettől eltekintve – nem kell megfizetni a 3000 forintos eljárási illetéket az ügyintézés során.

Dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész, gyógynövénykutató írása nem a lehetséges "ötleteket" mutatja be, hanem a már elfogadott kezelési módszereket, ajánlásokat.