hirdetés
2021. március. 09., kedd - Franciska, Fanni.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2021-01-14

Falus András immunológus akadémikus szerint március-áprilisra harminc új koronavírus-oltás jelenik meg a kínálati piacon, írja az InfoStart.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2020-11-02

Versenyben a koronavírussal: mikorra lesz vakcina és gyógyszer? Élő közvetítésekkel várják november 3. és 30. között a Magyar Tudomány Ünnepén.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2020-04-10

A WHO 2020. április 4-én közzétett egy listát az új koronavírus ellen készülő vakcinákról. A lista értelmezésére Falus András immunológus akadémikust kérte fel az mta.hu.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2016-12-23

Az újabb és újabb influenza elleni vakcinák megjelenésének biológiai háttere az, hogy a vírus két antigénje nagyon változatos – magyarázta a Kossuth Rádió Közelről című műsorában Falus András akadémikus, az Eduvital egyik alapítója.

#5
PharmaOnline
2013-11-27

Tudatosan lassítani kell a futószalagszerű ellátást a patikákban, ahol a jövedelmi arányokat az árrés felől a szolgáltatások irányába kell mozdítani, mert ez a záloga annak, hogy valóban egészségügyi intézményként működhessenek – mondja prof. dr. Soós Gyöngyvér, a Szegedi Tudományegyetem Klinikai Gyógyszerészeti Intézetének egyetemi tanára.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény módosításával 2021. január 1-től az elsőfokú közigazgatási hatósági eljárások alapvetően illetékmentessé váltak. Ennek következtében – a törvény 1. számú mellékletében felsorolt néhány speciális esettől eltekintve – nem kell megfizetni a 3000 forintos eljárási illetéket az ügyintézés során.

Dr. Csupor Dezső szakgyógyszerész, gyógynövénykutató írása nem a lehetséges "ötleteket" mutatja be, hanem a már elfogadott kezelési módszereket, ajánlásokat.