hirdetés
2022. május. 20., péntek - Bernát, Felícia.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 590
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2022-04-29

A túlsúly és az elhízás járványszerűen terjedő betegség, amely hazánkat sem kímélte. Az OECD országok közül világszerte a negyedik, míg Európában az első helyen állunk ebből a szempontból. Az elhízás kezelése és gondozása számos elemből álló, összetett folyamat.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-04-15

A brit gyógyszerfelügyelet csütörtökön jóváhagyta a francia-osztrák Valneva biotechnológiai vállalat koronavírus elleni vakcináját – írja a Reuters nyomán a Telex.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2022-04-13

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) 2021-ben 92 gyógyszer számára adott zöld utat az engedélyezési folyamat részeként, írja összeállításában az EgészségKalauz.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2022-04-07

Az ECDC és az EMA arra a következtetésre jutott, hogy még túl korai fontolóra venni az mRNS alapú vakcinák negyedik adagjának általános alkalmazását a koronavírus ellen.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-03-30

A hagyományos megoldások egyre kevésbé képesek kielégíteni a gyógyszeripar és egészségügyi szektor egyre növekvő elvárásait, ezért specifikus megoldásokra van szükség.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2022-03-30

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) megkezdte a spanyolországi Hipra gyógyszercég saját fejlesztésű, azonos nevű, koronavírus elleni vakcinájának folyamatos.

#7
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2022-03-17

Az Egészségügyi Világszervezet az orosz-ukrán háború miatt elhalasztja a Szputnyik V vakcina sürgősségi felhasználásra vonatkozó értékelését, írja a Portfolio.

#8
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2022-03-10

A jogszabály jóvoltából könnyebb lesz klinikai vizsgálatokat végezni az EU-ban, miközben a résztvevőket a legmagasabb szintű biztonsági előírások fogják védeni, és a klinikai vizsgálatokkal kapcsolatos információk átláthatóbbá válnak.

#9
PharmaOnline >> pharmaonline >> kutatás
2022-03-05

Több konzorciumi partnerrel, köztük a Szegedi Tudományegyetemmel, biotechnológiai céggel és akadémiai kutatóműhelyekkel együttműködésben valósított meg a Solvo Biotechnológiai Zrt. két olyan pályázatot, amely az elért eredményekkel hatékonyan támogatja a gyógyszerkutatást, segítheti a betegellátást és a partnerek közötti tudástranszfer révén minden együttműködő számára új ismereteket, új szemléletet közvetít.

#10
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2022-02-28

Engedélyezésre javasolja az Európai Bizottságnak a Moderna Covid-19 elleni vakcinájának alkalmazását a 6-11 éves gyerekek körében az EMA emberi felhasználásra szánt gyógyszerkészítményekkel foglalkozó bizottsága.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az étrend-kiegészítőnek tűnő, valójában azonban illegális termékeket forgalmazó kampányweboldalak (ezek pár hétig-hónapig léteznek) jellemzőiben azonban sok hasonlóság van. Érdemes ezeket ismerni, ugyanis ennek birtokában sok pénzt és bosszúságot spórolhatunk meg.