hirdetés
2020. május. 29., péntek - Magdolna.
hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2019-07-24

A vadgesztenye magjának készítményeit a fitoterápiás kezelés elsődlegesen választandó szerei között tartják számon, ha a vénás keringési panaszokkal járó tünetek orvoslásáról van szó.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2018-12-05

Az, hogy mennyi kellemetlenséget, panaszt és szenvedést okoz ez a kórkép, nagyban múlik azon, hogy mekkora hangsúlyt fektetünk a megelőzésre és a betegek edukációjára, mennyire figyelünk a problémáikra, és hogyan informáljuk őket.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> képzés
2018-03-08

Az aránytalanul túlzott energia bevitel miatt kialakuló dysbacteriosis egy összetett folyamat során az egész szervezetre kiterjedő, a sejtek szintjén oxidatív stresszként megjelenő szubklinikus gyulladást idéz elő.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2016-10-05

Az alsó végtagi vénás keringés elégtelenségéből adódó vénatágulat, majd a mikrocirkulációs pangás miatt egyre súlyosbodó bőrelváltozásokkal kísért visszeresség esztétikailag is zavaró, jelentőségét mégsem ez, hanem a visszérbetegséggel összefüggő egészségi kockázat adja.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerészi gondozás
2016-09-21

A koleszterin-vérzsír problémakör megoldásnak veselkedik neki írásában dr. Tschürtz Nándor belgyógyász, kardiológus, diabetológus, lipidológus az Érgondok.hu oldalon.

#6
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszeripar
2012-06-16

Amikor egy újszülött elhagyja anyja méhét, olyan világba kerül, ahol potenciális patogének tömege veszi körül. Most kifejlesztették az éretlen immunrendszernek egy olyan modelljét – az első ilyen modellt –, amely felgyorsíthatja a kifejezetten az újszülöttek számára készült oltóanyagok fejlesztését.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Január elsejével lépett életbe a kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal, valamint az új pszichoaktív anyagokkal végezhető tevékenységekről és ezen anyagok jegyzékre vételéről és jegyzékeinek módosításáról szóló 66/2012. (IV. 2.) Korm. rendelet egyik módosítása.