hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
PharmaOnline >> pharmaonline >> gyógyszerek
2019-11-22

A Német Gyógyszerészek Gyógyszerbizottsága (Arzneimittelkommission der Deutschen Apotheker; AMK) újra felhívta a figyelmet a dextrometorfánnal kapcsolatos visszaélésekre.

#2
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2018-11-14

A BEOL megkeresésére a gyógyszerhatóság közölte, november 17-e , 22 óra után továbbra is biztosított lesz a folyamatos gyógyszerellátás Gyulán.

#3
PharmaOnline >> pharmaonline >> aktuális
2018-11-09

Elfogadhatatlannak tartja és tiltakozik az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet azon döntése ellen a gyulai önkormányzat, amellyel november 17-től meg kívánják szüntetni Gyulán a gyógyszertári éjszakai ügyeletet – közli a BEOL.

#4
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2016-07-05

Szimpatika arról kérdezte dr. Biczó Ágota gyógyszerészt, hogy milyen feladatokat kötelesek ellátni az ügyeletes patikák.

#5
PharmaOnline >> pharmaonline >> patika management
2014-10-02

Rosszul működik Szegeden a patikai ügyeleti rend, a kicsik nem tudnak minden igényt kielégíteni, s rengeteg veszteséget hoz nekik a kötelező éjszakai nyitva tartás – írja a Délmagyar.hu.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Január elsejével lépett életbe a kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal, valamint az új pszichoaktív anyagokkal végezhető tevékenységekről és ezen anyagok jegyzékre vételéről és jegyzékeinek módosításáról szóló 66/2012. (IV. 2.) Korm. rendelet egyik módosítása.