hirdetés
hirdetés

Kórházi Gyógyszerészek Szimpóziuma 2018

Január 19-én kezdődik a regisztráció a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság (MGYT) Kórházi Gyógyszerészek Szimpóziumára, melyet május 10-12. között rendeznek Egerben.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Tudományos társaságunk életében immár hagyományossá vált, hogy a kétévente tartott kongresszusaink közötti években rendezzük meg a kórházi gyógyszerészek szakmai szimpóziumát. Korunk információrobbanása is szükségessé teszi az éves „együttlétet”, a kórházi, klinika gyógyszerészeink közvetlen és személyes információcseréjét.

Az éves rendezvényeinket a visszajelzések alapján a kollégák is igénylik, ezért társaságunk feladata, hogy a napi gyakorlatban hasznosítható ismereteket nyújtó programot állítson össze. Ez a cél motivált bennünket az egri rendezvény szervezése során is, ahol a betegbiztonság kérdését állítottuk reflektorfénybe, erre próbálva felfűzni néhány fontos kórházi, klinikai gyógyszerészettel összefüggő témakört. A betegek gyógyszerelésének folyamatos javítása a kórházi, klinikai gyógyszerészek régóta felvállalt „küldetése”, mely most a betegbiztonság széles körben felismert jelentőségével több új lehetőséget is kapott (pl. betegre szabott gyógyszerelés, behozott gyógyszerek kérdése, stb.). Válaszul a kihívásra, egy kellően egyeztetett és egységesen vállalható, illetve megvalósítható programot kell kialakítanunk, melyre a szimpózium kiváló lehetőséget biztosít, írja a többi közt a renbdezvény honlapján prof. dr. Botz Lajos, az MGYT-KGYSZ és a Szervező Bizottság elnöke.

A részletes programot ide kattintva éri el

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés