hirdetés
hirdetés

Allergiához kapcsolódó gyógyszerészi teendők

A Magyar Gyógyszerészi Kamara és a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság együttműködésének egyik eredménye a 2017-es Országos Patikanap központi témájához (A gyógyszerész szerepe az allergiás megbetegedések megelőzésében és kezelésében) kapcsolódó szabadon választható továbbképzés sorozat.

hirdetés

A továbbképzés sorozatot amelyet ebben az évben 2018. november 17-én Békéscsabán, 2018. november 24-én Kaposváron és 2019. január 19-én Budapesten rendezik meg.

Az előadások kezdési időpontja a korábban meghirdetetthez képest változik, és az előadások között csak nagyon rövid szüneteket tartunk.

A továbbképzések abban az esetben, ha a részvételi létszám nem éri el a 30 főt, sajnos elmaradnak, ezért kérjük Önöket, hogy támogassák az együttműködést és a szervezők és az előadók erőfeszítését, amellyel magas színvonalú gyakorlati ismereteket adnak át Önöknek.

Továbbképzéseinkről további információt nyújtunk az alábbi elérhetőségen: Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Polonyi Adrienn: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Programterv és további részletek

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés