2021. április. 20., kedd - Tivadar.

Új vezető a Gyógyszeripari Tagozat élén - Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság

Ballai Orsolyát a HPH beszerzési igazgatóját választották a Magyar Logisztika, Beszerzés és Készletezési Társaság Gyógyszeripari tagozatának vezetőjének.

hirdetés

Az MLBKT Gyógyszeripari Tagozata új vezetőt és vezetőségi tagokat választott. A tagozat élére Ballai Orsolya, a Vállalatunk Beszerzési Igazgatója került. Orsolya több éves, gyógyszergyártó multinacionális cégek logisztikai területein szerzett széleskörű tapasztalattal, 2011-ben csatlakozott a Hungaropharmához. Mintegy tíz éve irányítja sikeresen piacvezető gyógyszer-nagykereskedésünk Beszerzési Igazgatóságát.

 

Orsolya a Tagozat vezetőjeként fontosnak tartja, hogy betekintést nyújtson a gyógyszeripar szerteágazó világába, részleteiben és összefüggéseiben bemutassa be azt, többek között színes programok szervezésével. Célja a folyamatos fejlődés, valamint az együttműködés előmozdítása.

 

Orsolyának szívből gratulálunk, munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk, s egyúttal köszönetet mondunk Kellner Máriának, a tagozat leköszönő vezetőjének eddigi odaadó munkájáért!

 

 

(forrás: Hungaropharma Zrt.)
hirdetés

Már az ókorban is alkalmazták: a csatákban szerzett sérüléseket, töréseket a nadálytő gyökeréből készült masszával kenték be a seb védelme és a gyógyulás gyorsítása céljából. Napjainkban hátfájás, ízületi fájdalom, húzódások és zúzódások kezelésre alkalmazzák.