2021. október. 25., hétfő - Blanka, Bianka.

21 NŐ A DIÁKOKÉRT

MENTORPROGRAM 2021

A személyes motiváció az oktatásban az egyik legnagyobb erő. Számos egyéni sikertörténet mögött van egy tanár, egy elismert szakember, egy mentor, aki a kellő időben, a kellő támogatást tudta nyújtani a diákjának.

A „21-ek”, a 21 Nő az egészségügyért alapítvány tagjai az egészségügy és tudományos élet ismert és elismert szereplői. 2021-ben kezdődő programjukban a mentorok a mentorált diákoknak személyre szabott tehetséggondozást nyújtanak.

A mentorok célja, hogy a diákok a tanulás és a tudás értékét, a nyitottság és tájékozottság előnyeit ne tévesszék szem elől. A 21 nő fontosnak tartja az oktatást, és ennek eredményeként a szakmai utánpótlást, melyre az egészségügyben, kutatásban, gyógyszerészetben hatalmas szükség van, így saját lehetőségeiken belül személyesen is szeretnének tenni az oktatásért és ezen területek népszerűsítéséért. Mindezt ingyenesen, ellentételezés nélkül.

A pályázatra 10. illetve 11. osztályos lányok és fiúk jelentkezését várjuk. A pályázó motivációs levéllel  (maximum 1 500 karakter, kb. 1 oldal), valamint két ajánlással (maximum 800-1000 karakter)  jelentkezhet. Az egyik ajánló egy pedagógus legyen, a másik ajánlást írhatja szülő, barát, tanár ismerős, stb.

Várjuk azon tanulók jelentkezését, akik Budapesten vagy vidéken élnek, nyitottak új ismeretek befogadására, érdeklődnek a szociális kérdések, a társadalom aktuális témái, az egészség és az egészségügy iránt. A pályázó a motivációs levél végén nevezzen meg három személyt a mentorok közül, akinek a csapatába szeretne tartozni.

Jelentkezni lehet 2021. február 25-ig éjfélig a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldött pályázati anyaggal. Kérjük, a tárgymezőbe írják be: „mentorprogram”. Kérdés esetén szintén erre az e-mail címre írjon, kapcsolat: Kertész Éva, ügyvezető. A sikeres pályázókat 2021. március 2-ig értesítjük a megadott e-mail címen.

 

 

 

 

 

(forrás: Hungaropharma Zrt.)

Jogszabályfigyelő

A Lancet című világszerte elismert angol orvosi szaklap lehozta a Sinopharm vakcina 2, illetve 3 adagjával 3-18 évesek körében végzett Fázis 1+2 klinikai vizsgálatról szóló tanulmányt.