2022. november. 30., szerda - András.

grandEXPO 2022: A szakma ünnepe – egy héten át

Idén ősszel hatodik alkalommal szervezi meg éves, nagyszabású szakmai rendezvényét a Hungaropharma. A 2022-es grandEXPO az ágazat tendenciáit követve a jelen és a jövő kihívásaira reagál, az innovatív megoldások területén élenjáró vállalathoz méltó módon, teljesen megújult formában. A szeptember 12. és 16. között zajló grandEXPO-ról Füzesi Judit, a Hungaropharma Kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese beszélt lapunknak.

A tavalyi nagysikerű és rangos díjakkal jutalmazott, teljes mértékben virtuális térben megvalósult grandEXPO City 2021 után ebben az esztendőben hibrid rendezvény szervezését tűzte ki célul a Hungaropharma partnerei visszajelzései alapján.

„Tavaly a koronavírus-járvány miatt online térbe került grandEXPO City-ként, ennek ellenére – vagy talán éppen ezért – a legnagyobb látogatottságot értük el a rendezvény történetében. Úgy gondolom, hogy mindennek, még a legsikeresebb projekteknek is van egy bizonyos életciklusa, amiből következik, hogy a győztes programot sem szabad innováció nélkül, változatlan formában hagyni. A célok, a stílus, a design és az elvárások a lehetőségekkel együtt hihetetlenül gyorsan változnak. Márpedig mi a legjobb formát, a legjobb tartalmat kívánjuk nyújtani az érdeklődőknek” – mondta Füzesi Judit a rendezvény koncepciója kapcsán. „Célunk, hogy olyan újdonságokkal jöjjünk ki a magunk piacán, amelyek nemcsak a stratégiánk szempontjából fontosak, hanem a világtrendeknek is pillanatok alatt képesek megfelelni. Nyitott szemmel járunk, alkalmazkodunk, változunk – megyünk tovább, előre – tette hozzá a vállalat kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese, reflektálva egyúttal ezen kihívásokkal teli időszakra is, amelyet élünk.

„Az idei grandEXPO most először valóban hibrid rendezvény lesz: például az egyhetes online szakmai programsorozatot egy szűkebb körben megrendezett, nívós szakmai konferenciával fogjuk zárni, ami egy exkluzív iparági bankettel teljesedik ki, mégpedig személyes jelenléttel. A virtuális rendezvényünkön továbbra is helyet kapnak a népszerű kereskedelmi aktivitások, szakmai programok, izgalmas beszélgetések” – árult el néhány érdekességet Füzesi Judit a szeptember 12. és 16. között zajló szakmai programsorozatról.

„Az előző expókon az iparági együttműködés erősítése volt a fókuszban, hiszen a Hungaropharma tökéletesen be tudja tölteni a híd szerepét a gyártók, a kiskereskedelem és a betegek, illetve a fogyasztók között. Eljött az idő, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk magára az iparágra, és ezen belül kiemelten a gyógyszer-nagykereskedők komplex tevékenységére” – zárta gondolatait az idei grandEXPO egyik vezérelvének említésével Füzesi Judit.

Szeptember 12. és 16. között válik elérhetővé a www.grandexpocity.hu oldal, ahol egy teljes héten át naponta frissülő, gazdag szakmai tartalmakkal és extra akciókkal, a gyógyszeripart érintő aktuális témákkal, premier videókkal, újdonságokkal, illetve aktivitásokkal várja gyógyszerész látogatóit a Hungaropharma. A korábbi évekhez hasonlóan a grandEXPO szakmai programjain való részvételért utólagos kreditpontok járnak.

(forrás: Hungaropharma Zrt.)