2023. február. 07., kedd - Tódor, Rómeó.

A gyógyszerészszakma sokszínűségét bemutató, izgalmas portrésorozat indul

Gyógyszerészek a tára mögött” címmel indít portrésorozatot a Hungaropharma Zrt. szeptember 25-én, a Gyógyszerészek Világnapja alkalmából. Az idén rendszeresen jelentkező sorozattal a vállalat a gyógyszerészszakma hiteles bemutatását tűzte ki célul, egyúttal segítve a fiatalok pályaorientációját is.

Kapcsolódó cikkek

Nemes hivatás, nemes célok

Piacvezető gyógyszernagykereskedői szerepkörét a Hungaropharma felelőssége teljes tudatában éli meg. Ennek megfelelően a vállalat rendkívül fontos feladatának tartja a gyógyszerészszakma népszerűsítését, hiteles bemutatását. Ezért hívták életre az idei évben rendszeresen jelentkező „Gyógyszerész a tára mögött” című portrésorozatot: a különböző epizódokban egy-egy gyógyszerész izgalmas életútján keresztül mutatják meg a szakma sokszínűségét és szépségét, ezzel is inspirálva a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, talán leendő gyógyszerészeket.

Bepillantás a kulisszák mögé

A Gyógyszerészek Világnapján debütáló sorozat első részében Mód Pétert ismerhetik meg a nézők, aki gyógyszerész-dinasztia sarja, ám mielőtt végleg a tára mögé lépett volna, a sport terén is bizonyított: a magyar férfi junior vízilabda válogatottal 1994-ben Európa Bajnokságot nyert, a következő évben pedig Világbajnokságot. Azonban a további epizódokban bemutatott gyógyszerészek életútja nem kevésbé izgalmas, minden szereplő saját maga bizonyítja a gyógyszerészi hivatásban rejlő izgalmakat, kihívásokat és szépségeket.

(forrás: Hungaropharma Zrt.)

Úgy tűnik, hogy a TikTok és a többi közösségi platform a gyógyszerhiányt megoldani nem tudja, a hiány előidézésében és az indulatok korbácsolásában betöltött szerepük azonban kétségtelen és más módszerekkel alig helyettesíthető.