hirdetés
hirdetés
2022. október. 06., csütörtök - Brúnó, Renáta.
hirdetés

Továbbfejleszti szolgáltatásait a UPS egészségügyi üzletága

A világ egyik legnagyobb logisztikai vállalata, a UPS egészségügyi üzletága bejelentette idő- és hőmérséklet-érzékeny termékek szállítására szolgáló UPS® Premier termékcsaládja piaci bővítését, valamint megújult szolgáltatásait. A szolgáltatási portfólió mostantól három szinten biztosít rugalmasságot az egészségügyi ügyfelek egyedi igényeinek megfelelően. A lépés a cég intenzív globális terjeszkedési stratégiájának része, mely Magyarországon is jelentős fejlesztéseket eredményezett.

hirdetés

A UPS® Premier Silver és Gold már a világ valamennyi főbb piacán elérhető. A UPS® Premier Platinum lehetővé teszi a hőmérséklet, a fény és a páratartalom nyomon követését, miközben a UPS hálózaton belüli és azon kívüli küldeményeket is nyomon követi. A UPS Premier Platinum idén ősszel lesz elérhető.

A UPS Premier folyamatosan nyomon követi a csomagokat, így ezt a nagyfokú láthatóságot felhasználva minden egyes küldeményt prioritásként kezel. Ezenkívül a felhasznált érzékelő technológia lehetővé teszi a valós idejű problémakezelést, amennyiben hálózati kiesés, hőmérséklet-ingadozás vagy egyéb hiba lépne fel a küldemények kezelésénél.

"Legyen bár szó egészségügyi termékek országok közötti hatékony szállításáról, a mínusz 80 fokos hőmérséklet fenntartásáról vagy az életmentő szállítmányok pontos helymeghatározásáról, a UPS Premier az iparág legkiemelkedőbb átláthatóságát, ellenőrzését, megbízhatóságát és problémakezelését biztosítja" , mondta el Kate Guttman, a cég egészségügyi üzletágáért is felelős alelnöke.

Ez a specializált szolgáltatás összeköti a főbb globális kereskedelmi útvonalakat, és immár földrajzilag is sokkal kiterjedtebb körben érhető el.

A UPS Healthcare a biológiai készítmények, speciális terápiák és személyre szabott gyógyszerek növekvő piacának támogatására bővítette egészségügyi lehetőségeit. Ennek az intenzív globális terjeszkedési stratégiának részeként a cég a közelmúltban több jelentős beruházást hajtott végre Magyarországon, 13 000 m2, a legkorszerűbb hűtési technológiákkal felszerelt raktárterülettel bővítve budaörsi központját. Ez a bővítés több hitelesített, hőmérséklet-szabályozott környezetet biztosít a különböző hőmérséklet-érzékeny gyógyszerek és biológiai készítmények számára.

(forrás: noguchi.hu)
hirdetés

cimkék

UPS
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés