hirdetés
hirdetés
2020. március. 29., vasárnap - Auguszta.
hirdetés

Kutatást szervez az OGYÉI a mellékhatás-bejelentésről

A kutatásban olyan gyógyszerészek részvételére számítanak, akik a betegellátásban dolgoznak, tehát közvetlenül vagy közvetve értesülhetnek a betegek által tapasztalt mellékhatásokról.

hirdetés

Tisztelt Gyógyszerész Kolléga!

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI), az EFOP-1.8.10-VEKOP-17-2017-00001 számú európai uniós projekt keretén belül on-line kutatást szervez a gyógyszerészek mellékhatás-bejelentési hozzáállásának és gyakorlatának feltérképezése céljából. A kutatás eredményeit arra használjuk fel, hogy segítséget nyújtsunk a gyógyszerészeknek a mellékhatások bejelentéséhez, a jelentési hajlandóság növeléséhez.

A kutatás on-line kérdőív formájában történik. A kérdőív kitöltése kb. 20 percet vesz igénybe. A kérdőív anonim, így nincsen lehetőség arra, hogy a kérdőívet megszakítsa, majd egy másik időpontban, vagy másik eszközről folytassa, ezért célszerű úgy időzíteni a kitöltést, hogy legyen ideje befejezni a teljes kérdőívet. Egy eszközről (pl. irodai vagy otthoni számítógép, tablet, stb.) több kérdőív is kitölthető, de kérjük, hogy egy személy csak egy kérdőívet töltsön ki.

A kérdőív visszaküldésének határideje: 2020. március 18.

További részletek a kamara honlapján

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés