hirdetés
hirdetés

Turizmus & Vendég Horeca Meetup

Több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Időpont:
2018. május. 07. 10:00
Helyszín:
Caviar & Bull (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen: több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup  programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Most, első alkalommal meghívott előadóink segítségével arra a témára fókuszálunk, hogy a szállodai vendéglátói területen a vendég az ételt vagy a környezetet értékeli jobban? Mi a fontosabb, a konyha vagy a megjelenés? És hogy lehet 1, majd 2 Michelin-csillagot elérni a vendéglátás területén?

Beszállítói területen segítünk eligazodni azoknak, akik felújítást, átépítést terveznek, vagy szeretnék bővíteni gasztro-területen kínálatukat.

Program 10.00 - 14.00:

Kerekasztal 01.

Trendekről, magyarországi lehetőségekről, éttermek, szállodák nyitásáról, átalakításáról, a sikeres üzemeltetés mai lehetőségeiről.

Résztvevők:
Flesch Tamás (ügyvezető igazgató, Continental Group: Hotel Parlament, Hotel Palazzo Zichy, Hotel Moments Budapest, Hotel Clark)
Kézdi-Schlachta László  (társtulajdonos, Caviar & Bull étterem)
Varró Zoltán (belsőépítész, designer)

Filmbejátszás: kitekintés a világ vezető szállodás és éttermes/szállodás design trendjeire.

Kerekasztal 02. 

A jó design maga a marketing? Mi vezet a sikerhez: a design vagy a funkcionalitás? Mi a fontosabb: a jó konyha vagy a látványos megjelenés?

Résztvevők: 
Niszkács Anna (ügyvezető igazgató, 2 Michelin-csillagos Onyx, Gerbeaud, Émile)
Mario Magalhaes (igazgató, Mystery Hotel, Aria Hotel Budapest nyitás)
Varró Zoltán (belsőépítész, designer)

Moderátor: Vágó Ágnes 

 

A jelentkezéshez kattintson a képre
Letöltöm a jelentkezési lapot!

 

A jelentkezéshez kattintson a képre
Letöltöm a jelentkezési lapot!


Szebek Rita 
szebek.rita@pphmedia.hu
06-1-430-4568

Támogató
Coninvest
JAB
Napfény Paplan
Villányi Pálinka
Caviar & Bull
REX
hirdetés

letölthető fájlok

hirdetés

Eseménynaptár

 

h

k

sz

cs

p

sz

v

 
 
    01 02 03 04 05 06  
  07 08 09 10 11 12 13  
  14 15 16 17 18 19 20  
  21 22 23 24 25 26 27  
  28 29 30 31        
 
hirdetés

Minden év elején van egy csendesebb időszak az ünnepek után, amikor kényelmesen hátra dőlhetünk, és felmérhetjük, hogy mi történt velünk az előző évben, és hogy milyen kihívások várnak ránk az előttünk álló esztendőben.