hirdetés
hirdetés

Turizmus & Vendég Horeca Meetup

Több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Időpont:
2018. május. 07. 10:00
Helyszín:
Caviar & Bull (1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.)

Információ, kapcsolatépítés, csúcsgasztronómia – mindez egy időben, egy helyen: több éven át tartó Business Klub rendezvényünket felváltja most induló Horeca meetup  programunk, amelynek célja, hogy a hazai szállodások, éttermesek topkörnyezetben szerezzenek olyan információkat, építsenek új kapcsolatokat, amelyek elősegítik a sikeres üzletmenetet, üzemeltetést, miközben high-end gasztronómiát kóstolhatnak, és Horeca-beszállítókkal találkozhatnak közvetlenül.

Most, első alkalommal meghívott előadóink segítségével arra a témára fókuszálunk, hogy a szállodai vendéglátói területen a vendég az ételt vagy a környezetet értékeli jobban? Mi a fontosabb, a konyha vagy a megjelenés? És hogy lehet 1, majd 2 Michelin-csillagot elérni a vendéglátás területén?

Beszállítói területen segítünk eligazodni azoknak, akik felújítást, átépítést terveznek, vagy szeretnék bővíteni gasztro-területen kínálatukat.

Program 10.00 - 14.00:

Kerekasztal 01.

Trendekről, magyarországi lehetőségekről, éttermek, szállodák nyitásáról, átalakításáról, a sikeres üzemeltetés mai lehetőségeiről.

Résztvevők:
Flesch Tamás (ügyvezető igazgató, Continental Group: Hotel Parlament, Hotel Palazzo Zichy, Hotel Moments Budapest, Hotel Clark)
Kézdi-Schlachta László  (társtulajdonos, Caviar & Bull étterem)
Varró Zoltán (belsőépítész, designer)

Filmbejátszás: kitekintés a világ vezető szállodás és éttermes/szállodás design trendjeire.

Kerekasztal 02. 

A jó design maga a marketing? Mi vezet a sikerhez: a design vagy a funkcionalitás? Mi a fontosabb: a jó konyha vagy a látványos megjelenés?

Résztvevők: 
Niszkács Anna (ügyvezető igazgató, 2 Michelin-csillagos Onyx, Gerbeaud, Émile)
Mario Magalhaes (igazgató, Mystery Hotel, Aria Hotel Budapest nyitás)
Varró Zoltán (belsőépítész, designer)

Moderátor: Vágó Ágnes 

 

A jelentkezéshez kattintson a képre
Letöltöm a jelentkezési lapot!

 

A jelentkezéshez kattintson a képre
Letöltöm a jelentkezési lapot!


Szebek Rita 
szebek.rita@pphmedia.hu
06-1-430-4568

Támogató
Coninvest
JAB
Napfény Paplan
Villányi Pálinka
Caviar & Bull
REX
hirdetés

letölthető fájlok

hirdetés

Eseménynaptár

 

h

k

sz

cs

p

sz

v

 
 
          01 02 03  
  04 05 06 07 08 09 10  
  11 12 13 14 15 16 17  
  18 19 20 21 22 23 24  
  25 26 27 28 29 30    
 
hirdetés

Az elmúlt hetekben-hónapokban több gyógyszerész is azt tapasztalhatta, hogy a hatósági ellenőrzést követően a tisztifőgyógyszerészek megtiltják a gyógyszertárban a gluténmentes élelmiszerek forgalmazását.