hirdetés
hirdetés

HR Best of! konferencia

leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmak február 13-án, hogy a 2019-es éved még sikeresebb legyen!

Időpont:
2019. február. 13. 09:00
Helyszín:
Hatszín Teátrum (1066 Budapest, Jókai u. 6.)

“Best of” konferencia, hogy új lendülettel kezdd az évet!

Összeszedtük neked a leghasznosabb, leginspirálóbb people management tartalmakat, amitől valóban sikeresebb lehetsz 2019-ben.

Mi ezzel kívánunk boldog új évet minden hr-szakembernek, vezetőnek!

Program

08.30 – 09.00 Regisztráció 

 Valósítsd meg önmagad, és hagyd, hogy mások is ezt tegyék! 
Vezetőként, hr-esként felelősséged van abban, hogy mennyire hagyod, vagy akár kezdeményezed kollegáid önmegvalósítását. Akár munkában, akár munkán kívül. Ez pedig elengedhetetlen a hosszú távú együttműködéshez, amiben mindenki megtalálhatja a számításait.

Előadó: Ráskó Eszter; humorista, hr-manager, pszichológus 

 Inspiráló vezetők - avagy mi van a csillagok mögött?
Az előadás válaszokat keres arra, hogy képes egy karizmatikus vezető egyben tartani egy csapatot vagy egy céget. Mivel inspirálhatóak az emberek? Hogyan tartsa magas hőfokon magát és a csapatát egy felelősségteljes vezető?
Előadó: Imre Tóvári Zsuzsa; Hammel & Hochreiter

10.40 - 11.00 Kávészünet 

 Emberi rizikótényezők - a krízis-működés bejóslása
Milyen jelekből sejthetjük, hogy emberünk nem érzi jól magát a munkahelyén? Akár magánéleti, akár szakmai válságban van? Hr-esként, vezetőként hogyan tudunk nyitott szemmel járni, hogy ne érjen hideg zuhanyként egy-egy felmondás? 
Előadó: Lisznyai Sándor; pszichológus, szervezeti tanácsadó, coach 

 Karriermélypontok, életközepi válság, kiégés… Mit kezdjünk velük?
Szakmai- és magánéletükben egyaránt bekövetkezhetnek elakadások, mélypontok, krízisek. Ilyenkor kénytelenek vagyunk belátni, hogy az életünk, vagy a „ránk bízott” kollegák élete valamilyen alapvető változást igényel. Hogyan ismerjük fel az érintettséget? És mi jöjjön a felismerés után?
Előadó: Dr. Buda László; pszichiáter

12.45 - 13.45 Ebédszünet

 Agilitás érthetően! Pontosan mi fog változni, ha agilissá válik a szervezetünk?
Manapság már a csapból is az agilitás folyik. De a legtöbben nem tudnák elmondani, hogy hogyan néz ki egy agilis vezető egy napja, vagy például milyen felelősségi körökkel bővül egy agilis hr-es munkája.
Előadó: Füzér Gábor; pszichológus, szervezeti tanácsadó, coach

 Célkitűzés, avagy a "jövőből a jelent" logika alkalmazhatósága - Gyakorlati kitekintő
A józan ész, az alapvető percepciós hatások és a szocializációs folyamat a legtöbbünkben kialakítanak egy a "jelenből a jövőt" látó (vagy épp nagyon nem látó) alaplogikát. Ez az alaplogika aztán sokszor falak mögé zár bennünket, s célok helyett csak vágyakozunk, létezés helyett csak lézengünk a saját életünkben. Az előadás abba kíván rövid kedvcsináló betekintést nyújtani, milyen módszertani alternatívát képvisel, ha nem a "jelenből a jövőt", hanem a "jövőből a jelent" logikát követjük mindennapjaink során.
Előadó: Limpár Imre; tanácsadó szakpszichológus

 Pozitív pszichológia a munkás hétköznapokban
A pozitív pszichológia irányvonal létezéséről már sokan tudnak, de azzal már kevesebben vannak tisztában, hogy mi és hogy hasznosítható az elméletből a hétköznapokban, munkahelyi környezetben.
Előadó: Dr. Kovács Eszter; orvos-pszichológus-tanácsadó 

 Szerepváltásban: a (generációsan) megváltozott férfi/női minták hatása a vezetői és munkavállalói szerepre
A (generációsan) megváltozott anya- és apaszerepek, új férfi és női minták hatása a vezetői szerepekre és munkavállalói elvárásokra, melyekkel érdemes tisztában lenni, hogy X-esként ne érjen váratlanul egy-egy fiatal reakciója.
Előadó: Steigervald Krisztián; generáció-kutató, tanácsadó 

Részvételi díj:
Teljes árú jegy január 17-től: 43 900 Ft + áfa / fő
Csoportos jelentkezés 3 főtől: 36 900 Ft + áfa / fő

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a szebek.rita@pphmedia.hu e-mail címre!

Letöltöm a jelentkezési lapot! 

Időpont: 2019.02.13. (9.00 - 16.00)
Helyszín: Hatszín Teátrum (1066 Budapest, Jókai u. 6.)

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles) A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

Szebek Rita
szebek.rita@pphmedia.hu
06 1 430 4568 

Időpont: 2019.02.13. , 09.00 - 16.00
Helyszín: Hatszín Teátrum (1066 Budapest, Jókai u. 6.) 

Részvételi díj:

Teljes árú részvételi díj: 43 900 Ft + áfa / fő

Csoportos jelentkezés 3 főtől: 36 900 Ft + áfa / fő 

A jelentkezési lap letöltéséhez kattints a képre, majd kitöltve juttasd vissza a szervezőknek a szebek.rita@pphmedia.hu e-mail címre!

 Letöltöm a jelentkezési lapot!

A jelentkezési lap (szerződés) aláírásával Megrendelő hozzájárul képviselői és kapcsolattartói személyes adatainak kezeléséhez a szerződés teljesítése és üzleti kapcsolattartás céljából. Hozzájárul továbbá, hogy számára a Vállakozó hírleveleket küldjön. Megrendelő kijelenti, hogy Vállalkozó adatkezelési tájékoztatóját megismerte és kifejezetten elfogadja. (https://pphmedia.hu/adatkezeles)

A rendezvényre való regisztráció a részvételi díj elfogadásának és megrendelésnek minősül, a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjról számlát küldünk a megadott email címre, 8 napos fizetési határidővel. Az étel és ital közvetített szolgáltatás. A rendezvény teljes időtartama alatt kép- és videófelvételek készülhetnek.

hirdetés

letölthető fájlok

hirdetés

Eseménynaptár

 

h

k

sz

cs

p

sz

v

 
 
    01 02 03 04 05 06  
  07 08 09 10 11 12 13  
  14 15 16 17 18 19 20  
  21 22 23 24 25 26 27  
  28 29 30 31        
 
hirdetés

Minden év elején van egy csendesebb időszak az ünnepek után, amikor kényelmesen hátra dőlhetünk, és felmérhetjük, hogy mi történt velünk az előző évben, és hogy milyen kihívások várnak ránk az előttünk álló esztendőben.