hirdetés
hirdetés

Vasárnapig pályázhatnak a BBBB kongresszus leendő résztvevői

Vasárnap éjfélig lehet pályázatot benyújtani az októberi BBBB nemzetközi gyógyszerésztudományi kongresszuson való előadói, illetve poszterszekcióbeli részvétel támogatására.

hirdetés

Idén október 5–7. között ismét Magyarország – Balatonfüred – ad otthont a „Balaton-Baltic-Bled-Bosporus” (BBBB) nemzetközi gyógyszerésztudományi kongresszusnak. Az immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő szimpózium kiváló lehetőséget kínál a klinikai gyógyszerellátásban, az oktatásban és az iparban dolgozó gyógyszerészek közötti párbeszédre, a gyógyszerkutatást és -fejlesztést előmozdító kooperációs kutatási projektek elindítására. Az előadással, illetve poszterrel való jelentkezés határideje május 15. Kedvezményes részvételi jelentkezést június 30-ig fogadnak.

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság (MGYT) Gyógyszeripari Szervezete, Gyógyszertechnológiai Szakosztálya, Gyógyszeranalitikai Szakosztálya, Gyógyszerkutatási Szakosztálya és Gyógynövény Szakosztálya a szervezet tagjainak pályázat alapján támogatást nyújt a rendezvényre szóbeli előadással vagy poszterrel jelentkező résztvevőknek. A pályázatot 2017. április 30. vasárnap éjfélig, elektronikus úton kell beküldeni a Szakosztályok, illetve a Szervezet illetékesének, a pályázati kiírás részleteinek megfelelően.

A „The Balaton-Baltic-Bled-Bosporus Conference on Pharmaceutical Sciences” rendezvénysorozat 2005-ben hazánkból indult azzal a szándékkal, hogy szoros együttműködés alakuljon ki a finn, az észt, a szlovén, a török és a magyar gyógyszerésztudományi társaságok között.

A konferenciával kapcsolatban további részletek az MGYT honlapján (www.mgyt.hu) és a http://7thbbbb.com/ weboldalon érhetők el.

Dr. B. D.
a szerző cikkei

(forrás: PharmaOnline)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés