hirdetés
hirdetés
2021. október. 16., szombat - Gál.
hirdetés

Újabb kilenc országba szállít gyógyszereket a GEFCO

A GEFCO csoport, a multimodális ellátási lánc megoldások globális és az autóipar logisztika európai vezetője további kilenc országban szerezte meg a gyógyszeripari termékek közúti szállításához szükséges, a Bureau Veritas által kiállított GDP tanúsítványt.

A Bureau Veritas szigorú ellenőrzéseit követően újabb kilenc ország – Bulgária, Olaszország, Marokkó, Lengyelország, Szerbia, Szlovénia, Svájc, az Egyesült Királyság és Törökország – esetében kapta meg a közúti szállítási tanúsítványt a GEFCO. Míg a tavalyi évben a Cseh Köztársaság, Szlovákia, Magyarország, Görögország, Románia és a csoport székhelye, Franciaország kapcsán ítélte meg a minősítést a szervezet a vállalat számára.

A három évig érvényes GDP tanúsítvány igazolja, hogy a GEFCO megfelel az Európai Bizottság irányelveinek, amelyek az emberi felhasználásra szánt gyógyszerkészítmények szigorú szállítási előírásait szabályozzák. A tanúsítvány a magas minőség iránti elkötelezettség mellett azt is kifejezi, hogy a vállalat azonosul partnerei kihívásaival, például az áruk nyomonkövethetőségével és a hamisítás megelőzésének követelményeivel kapcsolatban.

„Büszkék vagyunk arra, hogy hálózatunk további kilenc országban szerezte meg a tanúsítványt” - hangsúlyozta Tony Gunn, a GEFCO légi és tengeri szállítmányozási vezetője, elnökségi tagja. „Ügyfeleink megkövetelik a szigorú ellenőrzést és a biztonsági előírások betartását, mi pedig kiterjedt tapasztalatainkra építve magas szinten teljesítjük elvárásaikat. A tanúsítvány megerősíti pozíciónkat és tovább tökéletesítve szolgáltatásainkat, megkülönböztethetjük magunkat a versenytársaktól és jobban összpontosíthatunk ügyfeleink elégedettségére. Célunk, hogy tovább fejlődjünk, és még hatékonyabban reagálhassunk a partnereink előtt álló kihívásokra, így 2020-ban még több európai országban szerezzük meg a közúti szállításra vonatkozó tanúsítványt."

Az élettudományok és az egészségügy logisztikai piaca a hőmérséklet-érzékeny termékek mennyiségi növekedésével egyre összetettebbé válik. Mindez a háztartási egészségügyi termékek iránti növekvő keresletből és a hideg láncú gyógyszeripari termékek integrált kezelésének szükségletéből adódik. Az áprilisban közzétett Grand View Research jelentése szerint a globális gyógyszer-logisztikai piac mérete 2018-ban 76,4 milliárd USD volt és a jelentés 2019-2025 között várhatóan 3,5%-os éves bővülést prognosztizál.

Ezzel egyidejűleg e termékek szállítására vonatkozó szabályok egyre szigorúbbá válnak. Az ellátási láncok szigorúan szabályozottak és a szállítás során megkövetelik az emberi felhasználásra szánt gyógyszerek helyes nagykereskedelmi gyakorlatának betartását, amely előírások kiterjednek a szállítási idő korlátozására, és a hőmérsékleti előírásokra is.

A logisztikai szolgáltatóknak a termékek legális, biztonságos és időbeni szállításával támogatniuk kell az iparágat az üzleti folyamatosság fenntartásában. Az élettudományok és az egészségügy logisztikájának szakértőjeként a GEFCO háztól házig, hőmérséklet-szabályozott, integrált és multimodális logisztikai megoldásokat kínál globális hálózatán keresztül partnereinek, a "Partners, unlimited" megközelítés jegyében, hogy ezekkel is további erőfeszítéseket tegyen ügyfelei érdekében.

(forrás: WSHungary Kft.)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés