hirdetés
hirdetés
2021. április. 23., péntek - Béla.
hirdetés

Új vezető a debreceni TEVA élén

Holland szakembert nevezett ki a TEVA Gyógyszergyár a vállalat debreceni gyáráért felelős vezérigazgatójának, közölte a dehir.hu.

hirdetés

Bryan Close helyett Bjorn Hultermans vezeti a TEVA debreceni gyárát - tudta meg a Dehir.hu. Bryan Close 2018 márciusa óta volt a TEVA Gyógyszergyár Zrt. készgyógyszer gyártásért felelős vezetője, valamint a debreceni telephely vezérigazgatója, miután elődjét, Luca Astaritát a TEVA globális hatóanyaggyártásért felelős alelnökévé nevezték ki.

A TEVA megkeresésünkre közölte, a TEVA Gyógyszergyár július 2-ával nevezte ki a holland szakembert a vállalat debreceni gyáráért felelős vezérigazgatójának.

Bjorn Hultermans 2017 júliusában csatlakozott a TEVA globális gyártásért felelős szervezetének európai egységéhez, működési kiválóságért felelős üzleti partnerként, 2019 januárjától pedig további feladatokkal bővült tevékenysége program menedzsment és stratégiai területeken. Mielőtt a TEVA-hoz csatlakozott, Bjorn Hultermans különböző vezetői pozíciókat töltött be a Phillips Lighting, a McKinsey & Company és a Sandoz kötelékében, többek között fejlesztési, gyártási, csomagolási, minőségbiztosítási és modern folyamatmenedzsment területeken. A szakember vegyészmérnöki diplomáját az Eindhoveni Műszaki Egyetemen szerezte Hollandiában, és okleveles Six Sigma Black Belt szakértő, írja a lap.

(forrás: dehir.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés