hirdetés
hirdetés
2020. október. 28., szerda - Simon, Szimonetta.
hirdetés

Sztrájk lesz és tárgyalás

Április 8-án egyeztető tárgyalást tartott béremelés témájában a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ), valamint a Chinoin Zrt. vezetősége.

hirdetés

A VDSZ konkrét követelésként megfogalmazott 30 000 Ft személyenkénti béremelés igényét a munkáltató meghallgatta, komolyan vette, a felek érdemi tárgyalást folytattak és megfogalmazták szándékukat a közös megállapodásra, közölte szerkesztőségünkkel a Sanofi kommunikációs igazgatója. A közlemény szerint a vállalat hangsúlyozta, hogy fontos számára a munkavállalók elégedettsége és megtartása. Ennek érdekében már február elején lépéseket tett a vállalatcsoport felső vezetése felé a 2019. évi bérek további emelése érdekében. A vállalat vezetése ezekre a lépésekre ráerősített, és arra törekszik, hogy mielőbb megállapodás szülessen.

A tárgyalások nyomatékosítása céljából a VDSZ 2019. április 9-én 13:00 és 15:00 óra között három telephelyen (Újpesten, Veresegyházon és Csanyikvölgyben) kétórás figyelmeztető sztrájkot tart. A vállalat a figyelmeztető sztrájkot tudomásul vette, a sztrájktörvényt minden tekintetben tiszteletben tartja.

A következő tárgyalás időpontja 2019. április 9. 14:00 óra.

(forrás: Sanofi)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés