hirdetés
hirdetés
2022. szeptember. 27., kedd - Adalbert.
hirdetés

Saját dolgozóinak kínál soron kívüli Sinopharm oltást a Richter

Covid-19 elleni oltási lehetőséget kínál a Richter Gedeon Nyrt. a magyarországi munkavállalói számára, miután az Oltási Bizottság döntése alapján lehetőség nyílt a cég dolgozóinak soron kívüli oltására Sinopharm vakcinával.

hirdetés

Az oltás felvétele önkéntes, annak beadását Budapest és Dorog telephelyeken a vállalat foglalkozásegészségügyi szolgáltatója bonyolítja le, Debrecenben pedig egy oltópont. A dolgozók körében végzett igényfelmérést követően, várhatóan a héten megkezdődhet a dolgozók tömeges oltása.

A térség vezető gyógyszeripari vállalataként a Richter vezetése tisztában van a társadalomban elfoglalt kiemelt szerepével, legfőbb küldetése, hogy innovatív terápiás lehetőségeket biztosítson a lakosság számára, miközben felelősséggel tartozik munkavállalói irányába is. A koronavírus járvány kitörése óta a vállalat vezetése folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, melyek a dolgozói egészségének megóvását szolgálják.

Egybehangzó szakértői vélemények szerint a Magyarországon elérhető vakcinák megoldást jelentenek a tömeges fertőzés megállítása érdekében. Ennek keretében a vállalat vezetése - amellett, hogy az oltás a Richternél sem kötelező - a kezdetektől fogva buzdítja munkavállalóit az oltás felvételére, a Covid-19 terjedésének megállítása érdekében hozott aktuális szabályok követésére, illetve azok szigorú betartására.

Csak széleskörű társadalmi összefogással állítható meg a koronavírus terjedése, mely küzdelemben többek között a remdesivir készítmény előállításával, több egészségügyi intézmény támogatásával, valamint munkavállalói biztonságának megőrzésével veszi ki a részét a Richter Gedeon Nyrt. nap, mint nap.

(forrás: Richter Gedeon Nyrt.)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés