hirdetés
hirdetés
2022. december. 05., hétfő - Vilma.
hirdetés

Nem ismerik a pénzintézetek munkatársai a patikai hitelkonstrukciót?

A hátralévő két hónap alatt kell megfelelni a jogszabályban előírt gyógyszerészi tulajdoni hányada előírásnak: 25  százalék megszerzése kötelező. 

hirdetés
Kapcsolódó cikkek
A Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke szerint több jelzés érkezett a gyógyszerészektől, hogy a kedvezményes hitelkonstrukció kezdeményezésekor a hitelnyújtásra szerződött intézetek egy részében a munkatársak nem tudnak erről a lehetőségről, vagy nem ismerik a konstrukciót, és emiatt későbbi időpontot javasolnak az egyeztetés megkezdésére, illetve olyan elvárásokat fogalmaznak meg, amelyek nem állnak összhangban a jóváhagyott szabályzattal.

Ezért az MGYK honlapján közzétett felhívásukban kérik a gyógyszerészeket, hogy  az ilyen esetekről – az intézet megnevezésével és az időpont megjelölésével, valamint az elutasítás okát megadva – értesítsék a Semmelweis-terv végrehajtásáért felelős miniszteri biztost és a Kamara elnökét. Az érintett gyógyszerészek a panaszukat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  e-mail címen dr. Horváth Zsolt miniszteri biztosnak címezve juttassák el. 

PharmaOnline
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés