hirdetés
hirdetés
2023. február. 07., kedd - Tódor, Rómeó.
hirdetés

Milyen hatással van a gyógyszerszállításra az előző évben bevezetett szerializáció?

Pharma Transport 2020 online szakkonferencia - 2020. december 1.

A tavaly februárjában bevezetett szerializáció rengeteg logisztikai, szállítási, szállítmányozási és raktározási módosítást vont maga után, ami sok változást jelent, illetve nagy felkészülést igényel az érintett vállalatoktól. A technológiai változások ebben a szektorban is jelenthetnek olykor nagy előnyt, vagy éppen súlyos problémát. Fontos, hogy a rendelkezésre álló technikai eszközöket a lehető leghatékonyabb módon tudják kihasználni az adott cégek, hiszen az Ipar 4.0-val rengeteg olyan lehetőség adódik, mint a munkafolyamatok automatizálása, robotizálása. A pharma szektorban sem ismeretlen a mesterséges intelligencia, amelynek széleskörű elterjedése lehetőséget ad az IoT-re, ahol a technikai eszközök egymással kommunikálva optimalizálják, segítik a munkafolyamatokat.

hirdetés

Az IIR Magyarország szervezésében megrendezésre kerülő Pharma Transport konferencián a fent említett gyógyszeripart érintő aktuális kérdéseket és a szállítmányozást érintő változásokat tárgyalják meg a szakemberek gyártói, nagykereskedelmi, végponti, hatósági és szolgáltatói - tanácsadói oldalról.

Az online szakfórum középpontjában a gyógyszerszállításokhoz kapcsolódó áruvédelmi, biztonsági, minőségbiztosítási előírások állnak; szó lesz a gyógyszerbeszállítás kiszervezésének pro és kontra érveiről és a Dometic Zrt. előadásában hallhatnak arról, hogy milyen hűtési megoldásokkal biztosítják a gyógyszerek/hatóanyagok A-ból B-be szállítását.

Mindemellett fókuszba kerül a gyógyszerek egyedi azonosítása és jelölése, mely konkrét példán keresztül is bemutatásra kerül.

Előadást hallhatnak a résztvevők arról, hogy miként fogja befolyásolni a Brexit a gyógyszerszállítást, milyen hatással lesz az Egyesült Királyságra és hogy milyen szabályozások fognak vonatkozni rájuk. Emellett szó lesz az EU-n kívüli gyógyszerszállítás nemzetközi szabályairól, illetve az egyedi gyógyszer-azonosítási rendszer bevezetésének eddigi tapasztalatairól is.

Továbbra is aktuális kérdéseket vet fel a pharma-logisztikai folyamatok digitalizálása, az Ipar 4.0 és az automatizáció aktualitásai. Résztvevőink választ kaphatnak arra, hogy miként tudja a logisztikai folyamatok digitalizálása a hatékonyságot és kiszolgálást egyszerűsíteni és támogatni. A piaci szereplőknek folyamatosan fejtörést okozó adatvédelmi, adatkezelési eljárások is megtárgyalásra kerülnek a GDPR tükrében.

A Konzorcia Kft. bemutatja a magyar fejlesztésű Központi Sorszámozó Rendszerét, mely gyógyszer sorszámozását teszi lehetővé L4-L5 szinten.

Amennyiben járműkövetésről és védelemről szeretne bővebben tájékozódni, a Jármű Kontroll szakembereitől kérhet részletes tájékoztatást a témát illetően.

Amennyiben első kézből szeretne tájékozódni a gyógyszeripari szállítmányozást érintő kérdésekről, ne hagyja ki konferenciánkat, mely a jelenlegi járványhelyzetnek megfelelően ONLINE formában kerül megrendezésre 2020. december 1-jén.

A rendezvény részletes programját és a regisztrációval kapcsolatos információkat megtekintheti honlapunkon: www.iir-hungary.hu. (linkelve ide: https://bit.ly/32SSPkA

(forrás: IIR Magyarország Kft.)
hirdetés

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés