hirdetés
hirdetés
2021. április. 23., péntek - Béla.
hirdetés

Mike László lépéseket tesz

Mike László volt országos tiszti főgyógyszerész a Népszavának azt mondta: „már magánszemélyként megteszi azokat a lépéseket amik a rágalmazás és a becsületsértés esetén megállják a helyüket”.

hirdetés

Váratlan támadást intézet a kamara elnöke a három hete távozott országos tiszti főgyógyszerész ellen. Hankó Zoltán a köztestület honlapján megjelent az interjúban arra utalt, hogy Mike László távozása azzal függhet össze, hogy hivatali ideje alatt zugpatikát működtetett.

Mike László a lapnak azt mondta: „már magánszemélyként megteszem azokat a lépéseket amik a rágalmazás és a becsületsértés esetén megállják a helyüket”. Hozzátette: mos éppen szabadságon van, a kamarai honlapon megjelenteket még nem olvasta, így az interjú tartalmát sem ismeri. 

A Magyar Gyógyszerész Kamara(MGYK) elnöke és az országos tiszti főgyógyszerész „háborúja” nem most kezdődött. Egyebek mellett az új patikai ügyeleti rendszerről sem sikerült jó ideje közös nevezőre jutniuk. Mint ismert, Mike László kezdte el a gyógyszertárak ellenőrzését, melynek nyomán néhány patikát be is zárt.

(forrás: Népszava Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés