hirdetés
hirdetés
2022. december. 05., hétfő - Vilma.
hirdetés

Töltse ki kérdőívünket és nyerjen!

Megjelent kiadónk új lapja, a Pharma Tribune 2. száma. Töltse ki kérdőívünket!

hirdetés

Második alkalommal jelent meg új szaklapunk, a Pharma Tribune, amelynek szerkesztői azonosak a PharmaOnline internetes oldal munkatársaival, így azok, akik kedvelik napi rendszerességgel frissülő hírportálunk cikkeit, vélhetően kedvüket lelik ebben a kiadványunkban is.

Lapunk a tervek szerint negyedévente, a Hungaropharma közreműködésével jut el a patikák vezetőihez, illetve a kórházak, klinikák vezető gyógyszerészeihez. Második lapszámunkban olvashatnak a többi közt a gyógyszerpiaci mozgásokról, a patikai vásárlók szokásairól, az új típusú gyógyszerbeviteli lehetőségekről, az OTC-termékek fejlesztésében tapasztalható innovációkról épp úgy, mint az EMA háza táján történtekről. Interjút közlünk dr. Zalai Gáborral, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete elnökségi tagjával, a Boehringer Ingelheim magyarországi leányvállaltának igazgatójával, de megismerkedhetnek a hatékony fájdalomcsillapítással, a hegkezelésben alkalmazott fitoterápiás megközelítéssel, valamint a sebellátással kapcsolatos tanácsadással a gyógyszertárban – egyebek között.

Lapozzon bele új kiadványunkba!

Kíváncsian várjuk a Pharma Tribune-nel kapcsolatos véleményüket. A nyomtatott lapban találnak egy kérdőívet, amelyet kérjük, juttassanak el szerkesztőségünkhöz! (Címünk: Professional Publishing Hungary Kft., Pharma Tribune Szépvölgyi Irodapark, 1037 Budapest Montevideo u. 3/b.) Amennyiben nem kapták meg a kiadványt, de elolvasnák, jelezzék azt nekünk! Ha segítenék munkánkat véleményükkel, töltsék ki a kérdőívet online!

A lappal kapcsolatos kérdőívet ide kattintva töltheti le.  Kérjük, töltse ki, és küldje azt vissza szerkesztőségünknek a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre!

PharmaOnline
a szerző cikkei

hirdetés

cimkék

Kapcsolódó fájlok

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés