hirdetés
hirdetés
2021. december. 09., csütörtök - Natália.
hirdetés

Még lehet jelentkezni a Clauder Ottó Emlékversenyre

Szeptember 24-éig lehet jelentkezni a Clauder Ottó Emlékversenyre, melyet a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógyszeripari Szervezete, és Gyógyszertechnológiai Szakosztálya, a Gyógyszeranalitikai Szakosztállyal közösen, Dr. Clauder Ottó egyetemi tanár, a magyar gyógyszerészet kiemelkedő alakjának emléke előtt tisztelegve, a hagyományoknak megfelelően, sorban immáron 14. alkalommal rendez meg 2021. november 11-12-én.

A gyógyszerkutatási, -fejlesztési, -gyártási, -forgalmazási, -engedélyezési és oktatási területen dolgozó fiatal (35 év alatti) MSc vagy azzal egyenértékű diplomával rendelkező szakemberek részére fórum biztosítása kutatási eredményeik bemutatására, lehetővé téve ezzel egyfajta tudományos megméretést, szakmai tapasztalatcserét, erkölcsi ösztönzést. Fiatal szakemberek előadókészségének fejlesztése, szakmai vitakészségének kialakítása, erősítése.

Felhívás előadás bejelentésére:

Az Emlékversenyen a gyógyszerészet, illetve ehhez szorosan kapcsolódó tudományok köréből választott témával előadás formájában lehetőség nyílik a legújabb tudományos eredmények bemutatására és megvitatására. A jelentkezők létszámának függvényében, versenyen kívül, egyetemi hallgatók számára is lehetőséget biztosítunk előadásra. Az emlékversenyre disszertációban meg nem védett, még nem publikált eredményeket tartalmazó tudományos előadások és diplomamunkát bemutató összefoglalók jelenthetők be. Az előadások időtartama: 15 perc. (35 év feletti társszerző nem jelenthető be.)

A rendezvény helyszíne:

Amennyiben a járványügyi helyzet megengedi, a rendezvény kontakt formában a budapesti Hotel Benczúr-ban (1068 Budapest, Benczúr utca 35.) kerül megrendezésre. Járványügyi kockázat felmerülése esetén az esemény ONLINE kerül lebonyolításra, az ingyenesen elérhető ZOOM platformon. A lebonyolítás módjával kapcsolatos végső döntésről majd ősszel időben értesítünk minden résztvevőt.

Az Emlékverseny ingyenes, de előzetes jelentkezéshez (regisztrációhoz) kötött mind az előadók, mind pedig a résztvevők számára. Kontakt lebonyolítás esetén a nem budapesti versenyzők szállás költségét az Emlékverseny szervezői fedezik. A vidéki érdeklődő résztvevők számára önköltségesen tudunk szállást biztosítani a Benczúr Hotelben.

A versenyre előadóként hivatalosan az előadás összefoglaló beküldésével lehet jelentkezni!

További részletek az MGYT honlapján,

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés