hirdetés
hirdetés
2023. február. 02., csütörtök - Karolina, Aida.
hirdetés

MEDICA és COMPAMED 2022

Egyre nagyobb lendülettel folytatódnak az idei MEDICA, az orvostechnikai világvásár, valamint az orvostechnikai ipar beszállítóinak párhuzamosan rendezett szakvására, a COMPAMED előkészületei.

hirdetés

„Az orvostechnikai ágazatnak talán most van a legnagyobb szüksége a MEDICA-ra és a COMPAMED-re – épp az országokat összefogó párbeszéd, az együttműködés és az üzletkötés színtereként, mert a piac változóban van. A világjárvány következtében bizonyos területeken megnőtt a kereslet: ilyen például az ellátás helyszínén végezhető diagnosztika. Ezen kívül a vállalatoknak még inkább egyeztetniük kell a beszállítóikkal és gyártó partnereikkel, hogy a jelentősen megugró árak és a beszállított alkatrészek szűkös kínálata idején is tudjanak szállítani” – fejtette ki Christian Grosser, a Medica igazgatója a két legfontosabb érvet amellett, hogy miért érdemes részt venni az iparág két vezető seregszemléjén.

A MEDICA szakvásár kiemelt szegmensei a következők: laboratóriumi és diagnosztikai eszközök és berendezések, orvostechnika és elektrogyógyászat (képalkotó és diagnosztikai eljárások, orvostechnikai felszerelések és eszközök), egyszer használatos eszközök, fizikoterápiás és ortopédiás eszközök, valamint informatikai rendszerek és megoldások.

Egységes szervezésű szakmai események: szakvásár, fórumok és konferenciák

A szakvásár egyes tematikus szegmenseibe ágyazott fórumok biztosítják a tartalmi kapcsolódást a kiállítók újdonságai és a legjobb gyakorlatot tükröző példák, valamint ezek mindennapi orvosszakmai alkalmazása között. Említésre méltó például a MEDICA CONNECTED HEALTHCARE FORUM (a digitális hálózatok), a MEDICA HEALTH IT FORUM (az informatikai kérdésekben), a MEDICA TECH FORUM (az orvostechnikai trendek tekintetében) vagy akár a MEDICA LABMED FORUM (a laboratóriumi innováció területén).

A MEDICA konferencia kínálata szintén tartalmi kapcsolódást biztosít a piaci trendet jelentő témakörök és a szakvásár között. Ez ugyanúgy igaz a Német Kórházak Napjára, amelyet 45. alkalommal rendeznek meg a német kórházak csúcsvezetőinek, a DiMiMED katasztrófa- és honvédelmi gyógyászati konferenciára, valamint a MEDICA MEDICINE + SPORTS CONFERENCE-re a sportorvoslás és sporttudomány nemzetközi világában.

További információk:
https://www.medica.de / https://www.compamed.de

(forrás: BD-Expo Kft.)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés