hirdetés
hirdetés

Már csak fényképes igazolvánnyal lehet gyógyszert ismertetni

A gyógyszerismertetésről szóló rendelet 2018. július 5-én hatályba lépett módosítása értelmében az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) az ismertető személyek részére ismét ismertetői igazolványt állít ki.

hirdetés

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet közleményben hívja fel a figyelmet, hogy a 3/2009. (II.25.) EüM rendelet 2018. július 5-én hatályba lépett módosítása értelmében az OGYÉI az ismertető személyek részére ismét ismertetői igazolványt állít ki. Az igazolvány díja 12900 Ft/fő.

A gyógyszer, gyógyászati segédeszköz és tápszer ismertetésével kapcsolatos igazgatási szolgáltatási díjakat egy összegben kell befizetni (több ismertető személlyel kapcsolatos ügyintézés esetén a fizetendő díj személyenként értendő, de nem szükséges személyenként külön átutalni, egy összegben is befizethető).
 
A befizetést a formanyomtatványon található táblázatban kell részletezni, a befizetés igazolását pedig a kérelemhez kell mellékelni.További részletek a hatóság honlapján.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés