hirdetés
hirdetés
2017. február. 21., kedd - Eleonóra.
hirdetés

Interjú dr. Mikola Bálinttal, a MOSZ elnökével

A legnagyobb, személyi jogos gyógyszerészeket tömörítő szakmai szervezet, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége (MOSZ) különféle programokkal és technikákkal közel negyed százada sokat tesz azért, hogy a fiatalok számára vonzóvá tegye a gyógyszerészi hivatást. Hogy konkrétan mit tettek és mit terveznek? – a Pharma Tribune a MOSZ elnökét kérdezte.

hirdetés

A teljes interjú a Pharma Tribune 2014/3. számában olvasható.

Tinnyei Mária
a szerző cikkei

hirdetés
Share on Tumblr

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Ajánlott

Miért vágyik a gyógyszerész szakma valós adatokra?

A modern gyógyszereknek a piacvezető státusz eléréséhez képesnek kell lenniük arra, hogy nagyrészt helyettesítsék a rendelkezésre álló kezeléseket a jobb hatékonyságuk, biztonságosságuk vagy kényelmük miatt. (x)

 

Az FDA legfrissebb állásfoglalása alapján az újabb szakirodalmi adatok áttekintése megerősíti, hogy a pioglitazon-kezelés összefüggésben állhat a húgyhólyag-carcinoma nagyobb kockázatával. A vészjelek időbeni felismerésére fokozott figyelmet kell fordítani.

Rohamos a fejlődés az áttétes melanomában szenvedő betegek kezelése terén, az immunonkológiai és a molekuláris célzott kezelések révén az eddigieknél jóval hatékonyabb, személyre szabható terápia adható.

hirdetés