hirdetés
hirdetés

Háziorvos a kuruzslónál

Az önjelölt gyógyítók azt mondják: csodaszerek, a valódi orvosok pedig azt, hogy mérgek. Hogy miről van szó? Azokról a gyógyszerekről, készítményekről, szerekről vagy táplálékkiegészítőkről, amikről azt állítják: akár a daganatos betegségek is gyógyíthatók velük. A Heti Napló riportja.

hirdetés

Biztos önökkel is megtörtént már, hogy behívták egy ingyenes egészségügyi állapotfelmérésre, majd felállítottak egy diagnózist, ami alapján adnak egy csodaszert, amitől biztosan meggyógyul majd. Komáromi Zoltán háziorvossal is megtörtént.

„A betegeimet hívogatják telefonon, az idősebbeket is, 50 éven felülieket. Egy egészségfelmérésre invitálják őket, ami természetesen ingyenes, egy óra, nem fáj, nem fogják megszúrni. Minden jó dolgot elmondanak róla, majd időpontot egyeztetnek és egy egészen komoly vizsgálatnak tűnik a dolog, maga az intézmény is egy egészségcentrum” – mondta Komáromi Zoltán a Heti Naplónak.

Ha valakinek ebben az egész rendszerben nincs jártassága, akkor bizony olyan dolgokba is bele tudják rángatni, mint a mágneses matrac, vagy a több százezer forintos, egyébként teljesen értéktelen termékek.

A háziorvos kíváncsi lett, ezért bejelentkezett, időpontot kapott és el is ment az állapotfelmérésre. Az állítólagos orvos hamar megállapította, hogy gyenge az immunrendszere, sokat stresszel és ugye a stressz az minden betegségnek az okozója.

Végül Komáromi Zoltánnak egy őssejt kapszulát ajánlottak, ami szinte mindenre jó: érszűkületre, látásra, szívritmuszavarra, fizikai erőnlétre, vérnyomásra, koleszterinre, depresszióra, becsípődött idegre és bőrbetegségre.

A teljes anyag videóval

(forrás: ATV)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés