hirdetés
hirdetés

Digitális eszközök terjedése a gyógyszeriparban

"Ki tud ezzel lépést tartani?" – teszik fel a kérdést a marketingpirula.hu elemző cikkében. 

hirdetés

A gyógyszeriparban folyamatosan észlelhető a digitális eszközök használatának elterjedése. A tegnap még elfogadott kommunikációs rutin ma már elavultnak tűnik. Nem mindenki tud lépést tartani a változásokkal, ami a mindennapokban gyakran konfliktusokhoz vezethet – írják a portálon. 

Az információáramlás weboldalakon, különböző digitális platformokon zajlik, a látogatói hálózat táblagépeket használ, s közben visszaszorulnak, vagy teljes mértékben eltűnnek a korábbi évtizedekben megszokott kommunikációs lehetőségek.

Már nem vagy nem csak a nyomtatott brosúráké és betegtájékoztatóké a lehetőség, az orvosok és a páciensek a világhálón keresik a naprakész információkat. Az átalakulás anno az excel, word, ppt használatával kezdődött. A fiatalabb generáció ebben elöl járt, ezen szocializálódtak, míg az idősebb generációnak többnyire nehezebben megy az új eszközök használata, de ez komoly gondolkodásváltás nélkül nem is megy. Az viszont bizonyos, hogy modern eszközök nélkül ma már a gyógyszeriparban sincs lehetőség a hatékony működésre – vélekedik a cikk szerzője. A folytatást a marketingpirula.hu-n olvashatja.  

(forrás: marketingpirula.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés