hirdetés
hirdetés
2020. április. 04., szombat - Izidor.
hirdetés

Az öngyógyításról és a hamis gyógyszerekről is szó lesz a Szenior Egyetemen

Orvostudományi témával folytatódik a Debreceni Egyetem élethosszig tartó tanulást támogató speciális képzési programja, közölte a dehir.hu.

hirdetés

Kovácsné Bácskay Ildikó habilitált egyetemi docens, a Debreceni Egyetem Gyógyszerésztudományi Karának oktatási dékánhelyettese, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság továbbképzési titkára Tények és tévhitek az öngyógyításban című előadásával segít eligazodni a gyógyszerek, antibiotikumok és étrendkiegészítők világában.

- A gyógyszerésztudományi szakemberek számára fontos cél, hogy a lakosság megfelelő tudással rendelkezzen a gyógyszerek – többek között az antibiotikumok – megfelelő és indokolt használatáról, a szintetikus készítményekről, a gyógyszerhamisítás jelentette veszélyről, a biztonságos gyógyszervásárlásról, illetve az étrendkiegészítőkről – sorolta Kovácsné Bácskay Ildikó.

Az előadás november 8-án, pénteken 16 órakor kezdődik az Élettudományi épület F015-F016-os nagyelőadójában. A programra előzetes jelentkezés szükséges, amely történhet személyesen, postai vagy elektronikus úton, regisztrációs űrlap kitöltésével.

Hazánk egyik legnagyobb felsőoktatási intézményeként és a régió első számú tudásbázisaként a Debreceni Egyetem fontos célkitűzése, hogy támogassa az élethosszig tartó tanulást, írja a lap.

(forrás: dehir.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés