hirdetés
hirdetés
2022. augusztus. 16., kedd - Ábrahám.
hirdetés

A PHOENIX Magyarország gyógyszeradománnyal segíti az ukrajnai menekülteket

A PHOENIX magyarországi cégcsoport a kialakult helyzetben kötelességének érzi, hogy támogassa az ukrán lakosságot és a menekülteket.

hirdetés

A PHOENIX mintegy 30 000 doboz gyógyszert és egyéb terméket ajánl fel a rászorulók számára a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve.

A cégcsoport a gyógyszerész partnereit is bevonta adománygyűjtő akciójába. A gyógyszerész kollégák két lehetőséggel is élhetnek: terméket vagy pénzbeli adományt ajánlhatnak fel, a PHOENIX pedig segít a termékek összegyűjtésében és az érintettek részére történő eljuttatásában a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül.

Ezen kívül a cégcsoport rendelkezésre bocsátja Balatonlellén található 40 férőhelyes üdülőjét, hogy átmeneti otthont biztosítson a menekült családok számára.

 „Gondolatban mindazokkal vagyunk, akik ebben a nagyon nehéz időszakban az életüket féltve elhagyni kényszerültek otthonaikat, vagy még erre sem volt lehetőségük. Szeretnék köszönetet mondani minden partnerünknek és munkatársunknak, hogy ilyen gyorsan és hatékonyan járulnak hozzá az ukrán lakosság fájdalmának enyhítéséhez” – mondta Wolfgang Wallisch, a PHOENIX Magyarország Igazgatóságának elnöke.

 

(forrás: PHOENIX Magyarország)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés