hirdetés
hirdetés
2022. augusztus. 16., kedd - Ábrahám.
hirdetés

A Bayer is „Megbízható Munkaadó”

A Bayer Hungária Kft. is egyike annak a 23 vállalatnak, amely kiérdemelte a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által idén először meghirdetett „Megbízható Munkaadó“ címet. Az elismeréseket Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át.

hirdetés

A cégeknek az elismerés jó érv a toborzásban, a belső és külső kommunikációban, illetve használható eszköz a munkaadói márkaépítésben.

„A díj visszaigazolja, hogy elkötelezettek vagyunk munkatársaink iránt és valóban sikerült vonzó munkahelyet teremtenünk, amelyhez a munkakörülmények éppúgy hozzájárulnak, mint a karrierlehetőségek és az attraktív bérezés – mondta a díj kapcsán Kárpát Krisztina, a Bayer Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A Bayer a bérsávokat a piaci medián körül, 80% és 120% között alakította ki. Ez általánosságban azt jelenti, hogy a vállalat rendkívül versenyképes bérezést, valamint juttatási csomagot kínál. A bónusz mellé társul még a cafeteria, a kockázati, baleset- és egészségbiztosítás, a tartós betegség esetén nyújtott jövedelemkiegészítés, a belföldön korlátlanul használható cégautó, valamint a mobiltelefon és egyéb IT-eszközök. Szintén fontos eleme a csomagnak, hogy a betegállományban töltött első két nap táppénzét a bér 100 százalékára egészítik ki.

Mindezen túl vonzó karrierlehetőségeket, személyre szabott karriertervezést is kínálunk a munkatársaink számára – emelte ki az ügyvezető. A karrierterv célja, hogy közösen meghatározzuk, milyen pozícióig van lehetőség eljutni az adott munkatárs képeségei alapján, ehhez milyen eszközökre, munkatapasztalatokra, továbbá képzésekre van szükség. Egyrészt biztosítjuk az átjárást a munkakörök és az üzletágaink között, de mind többen vehetnek részt a vállalatcsoporton belül külföldi kiküldetésben, aminek hossza 3 hónapos időszaktól akár 3-5 évig is terjedhet. Kiemelten fontos számunkra a tehetségek megtalálása és megőrzése: évente külön konferencián vitatjuk meg, hogy mely munkatársainkban rejlenek a legnagyobb potenciálok, számukra milyen pozíciókat tudnunk felkínálni és annak elérésében milyen eszközökkel tudjuk támogatni.”

(forrás: Bayer)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés