hirdetés
hirdetés
2020. március. 28., szombat - Gedeon, Johanna.
hirdetés

1 millió dollárral támogatják a felvilágosítást

Egy felmérés eredménye szerint a válaszadók, több mint 60 százaléka gondolja úgy, hogy semmit vagy csak nagyon keveset tud az áttétes emlőrákról.

hirdetés

Az Egyesült Államokban elkészített felmérés elsődleges célja az volt, hogy 250 000 nő és férfi bevonásával vizsgálja a közvélemény tájékozottságát az emlőrák tekintetében.

A kutatás eredményei azt mutatták, hogy a társadalom széles körében téves információ terjedt el az emlőrák okairól, a kezelés módjáról és azok hatásairól. Az eredményekből nyilvánvalóvá vált, hogy szélesebb nyilvánosság előtt kell hangsúlyozni a betegség veszélyeit.

Annak érdekében, hogy ösztönözzék a programokat és a prevenciós törekvéseket, a Pfizer és az Avon a Nőkért Alapítvány együttműködési megállapodást kötött. A példátlan összefogást jelképező 1 millió dolláros támogatási összeget a felek felajánlották olyan érdekképviseleti, tudományos és non-profit szervezeteknek, amelyek legjobb tudásuk szerint fogják képviselni az emlőrák megelőzésének programját. A kezdeményezés továbbá támogatja azon elképzelések megvalósítását is, amelyek segítségével a betegségben szenvedő emberek képesek lehetnek megbirkózni a daganat okozta egészségügyi és érzelmi kihívásokkal.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés